Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundebur i stoff

hundebur i stoff

Kjøp hundebur i stoff på nett

Trenger du et lett og hendig bur eller veske til hunden din? Hundebur i stoff er det perfekte valget for deg som ønsker et lett transportbur til hunden din. Slike stoffbur er lette og som regel sammenleggbare og dermed lett å stue vekk når de ikke er i bruk. Vi tilbyr både små og store hundebur i stoff, slik at du kan finne noe som passer akkurat din hund. Sjekk utvalget av stoffbur her i nettbutikken og finn din favoritt!

Les mer

Hvorfor velge et hundebur i stoff

En av de største fordelene med stoffbur er at de er meget enkle å transportere på grunn av den lette vekten. Det samme gjelder lagring av hundebur i stoff - litt avhengig av produsent, kan du klappe sammen buret for enkel lagring i kott eller skap. Dette gjør de også til ideelle bur dersom du har behov for å plassere hunden midlertidig i buret på utstilling eller for eksempel på kontoret, sett at du er heldig og har muligheten til å ta med deg kompisen din på jobb. Hunden din kan dessuten bruke buret som et sted å trekke seg tilbake til for en høneblund i ro og fred. 

Vi gjør oppmerksom på at hundebur i stoff ikke er kollisjonssikret, og dermed ikke er et fullverdig alternativ til et bilbur. Til bilturer bør du nemlig investerie i et robust transportbur som sikrer hunden din underveis på bilturen. Vi tilbyr ulike kollisjonssikrede bur her i nettbutikken, så sjekk gjerne ut utvalget av disse dersom du er på utkikk etter et slikt bur. Det er nok mer fornuftig å se på hundebur i stoff som et alternativ til myke reisevesker, men stoffburene har den fordelen at de også leveres i større størrelser, tilpasset middels store hunder. 

Rengjøring av hundebur i stoff

De fleste hundebur i stoff lages av slitesterke materialer som tåler slitasje. Følg anvisningene for rengjøringing av buret. Flekker og smuss kan du som regel fjerne med en fuktig klut og et mildt rengjøringsmiddel. Enkelte modeller kommer med uttagbare plater eller madrasser, noe som letter vasken av disse.

Bestill hundebur i stoff hos Dyrekassen

Når du bestiller stoffbur til hund hos oss, sender vi deg pakken din så raskt vi kan hjem til deg, eller for henting ved utleveringssted. Ved bestillinger over 499 kr, spanderer vi dessuten frakten slik at du slipper å tenke på dette. I nettbutikken kan du velge blant et utvalg hundebur i stoff fra velkjente produsenter av hundeutstyr. Finner du favorittmerket ditt? 

Vis mindre
1 — 7 av 7 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen