Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Viktig informasjon

Fraktinformasjon

Dyrekassen kan levere helt hjem på døren til alle adresser i hele Norge, uansett om du bor i en by eller i et mindre tettsted.

For å gjøre din hverdag så enkel som mulig er vi opptatt av å kunne tilby våre kunder raskest mulig levering. Fra bestilling tar det normalt fra 1-3 virkedager før du mottar din pakke og du kan selv velge om vi skal levere varene helt hjem på døren din, eller om det passer bedre for deg å hente varene på ditt lokale postkontor. Har du landpostbud tar en levering normalt fra 3-5 dager. Vi gjør oppmerksom på at bestillingsvarer kan ta noe lenger tid.

KjøpesumOver 499 krUnder 500 kr
Hjemlevering med signatur0 kr89 kr
Hjemlevering uten signatur0 kr89 kr
Postpakke0 kr89 kr

Frakten er alltid gratis når du handler over 499 kroner hos oss, uansett hvor i landet du bor. Vi kan per dags dato dessverre ikke levere til Svalbard.

Alle varer sendes fra hovedlageret vårt i Bergen og vi benytter Easy2You og PostNord som samarbeidspartnere innen logistikk og hjemlevering.

Hjemlevering med signatur

Ved hjemlevering med signatur vil Easy2You eller PostNord levere pakken helt hjem til deg så raskt som mulig etter at den er sendt fra vårt lager. Når pakken sendes fra oss får du en e-post med et sporingsnummer slik at du enkelt kan følge pakken. Du vil i tillegg få varsling på SMS fra vår transportør når pakken er underveis, og sjåføren vil normalt ringe 30-60 minutter før levering på det mobilnummeret du har oppgitt under bestilling. Levering skjer i tidsrommet mellom 17.00-21.00 på hverdager. Ved levering av pakken innhenter budet en signatur fra deg før du får utlevert pakken. Ønsker du hjemlevering uten at du fysisk må være tilstede for å ta imot pakken, anbefaler vi hjemlevering uten signatur.

Vi gjør oppmerksom på:

Hjemlevering med signatur er ikke tilgjengelig i alle deler av Norge. I noen deler av landet må man benytte hjemlevering uten signatur. Du vil alltid få opp hvilke fraktalternativer du kan velge i kassen når du bestiller. Dersom du ikke er hjemme under levering, vil pakken leveres til ditt lokale postkontor hvor den vil bli oppbevart i 14 dager før den sendes i retur til oss. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager vil du bli belastet et returgebyr på 250 kroner.

Har du fått pakken din feilaktig levert til ditt nærmeste postkontor? Ta kontakt med kundeservice.

Hjemlevering uten signatur

Om du velger alternativet hjemlevering uten signatur vil våre samarbeidspartnere levere pakken helt hjem til deg så raskt som mulig etter at den er sendt fra vårt lager. Når pakken sendes fra oss får du en mail med et sporingsnummer slik at du enkelt kan følge pakken helt fra vårt lager og hjem til deg. Ved levering med Easy2you vil pakken din bli levert på døren i tidsrommet 08.00 og 16.00. Ved levering med PostNord vil tidspunktet variere avhengig av ditt leveranseområde i tidsrommet mellom 08.00 og 21.00. Du trenger ikke å være hjemme når pakken blir levert. Du godkjenner med dette fraktalternativet at du ikke krever signatur for å motta levering. Signaturen anses som levert når sjåføren har satt av pakken på døren din. Dersom sjåføren vurderer at det ikke er forsvarlig å sette pakken igjen på døren din (med tanke på vær, vind eller andre forhold), vil pakken tas tilbake igjen til utkjøringsterminal, og du vil bli kontaktet via SMS eller telefon for å avtale en ny utleveringsdag og tidspunkt.

Vi gjør oppmerksom på:

Hjemlevering uten signatur er tilgjengelig i alle deler av Norge. Du vil alltid få opp hvilke fraktalternativer du kan velge i kassen når du bestiller. Dersom postbudet vurderer at det ikke er forsvarlig å sette pakken igjen på døren din (med tanke på vær, vind eller andre forhold), vil pakken leveres til ditt lokale postkontor hvor den vil bli oppbevart i 14 dager før den sendes i retur til Dyrekassen. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager vil du bli belastet et returgebyr på 250 kroner.

Har du fått pakken din feilaktig levert til ditt nærmeste postkontor? Kontakt vår kundeservice.

Postpakke

Med Postpakke leveres pakken til ditt lokale postkontor. Du vil få varslinger underveis på SMS (på det mobilnummeret du har oppgitt under bestilling) fra PostNord, og en ny SMS når pakken er klar for henting. Når pakken sendes fra oss får du en mail med et sporingsnummer slik at du enkelt kan følge pakken. Ved uavhentet pakke vil du få påminnelser via SMS om at pakken må hentes innen den går i retur.

Vi gjør oppmerksom på:

Pakken vil bli oppbevart på ditt lokale postkontor i 14 dager før den sendes i retur til Dyrekassen. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager vil du bli belastet et returgebyr på 250 kroner.

Sporing av pakker

Når du bestiller hos Dyrekassen får du alltid en mail med et sporingsnummer slik at du enkelt kan spore pakken underveis.  Du kan også spore pakken på tracking.easy2you.no eller www.postnord.no