Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Valpefôr, valpeseng og valpeutstyr | Alt du trenger til din valp

Valp, valpeseng, valpefôr, valpeutstyr på nett

Valper har egne behov i starten av livet. Vår oppgave er å hjelpe deg på rett vei med de gode produktene og rådene. Når du skal kjøpe valpeseng på nett trenger du en pålitelig hjelper. Valpefôr og annet valpeutstyr kjøper du like enkelt, med tryggheten om at du får kvalitetsvarer levert helt hjem på døren i hele Norge. Det er mye du trenger og mye du og den nye valpen bare har lyst på. Her finner du utstyr og mat som er spesielt tilpasset valpen din og deg, utvalgt av våre utrolig flinke eksperter på valp og valpeutstyr.

Valpefôr | Kjøp riktig tørrfôr og våtfôr til valp på nett

Fôr til valp skal være næringsrikt for å gi riktig utvikling i starten av livet. En liten hund trenger at du tar vare på den med sunt tørrfôr til valp og litt deilig våtfôr til valp som en godbit av og til. Å kjøpe valpefôr på nett er enkelt. Vi gir deg gjerne ekspertråd for å finne din favoritt.

Skåler til valp | Egen matskål til valp og skål til vann

Matskål til valp er anbefalt å begynne med tidlig for å få gode spisevaner. En skål til vann er også en selvfølge. Skåler til mat kan i dag være en enkel skål eller en avansert med egen vekt. Eller til og med fôrautomat. Drikkefontene brukes stadig oftere som vannskål til valper.

Valpeseng | Kjøp seng til liten hund og valpeseng på nett

Å kjøpe valpeseng på nett er ikke så vanskelig. Du må først spionere på hunden og se om den strekker seg eller krøller seg sammen når den sover. Da vet du om du trenger åpen valpeseng eller en seng til valp som liker å strekke seg fritt i søvne.

Halsbånd, kobbel, seler til valp | Kjøp på nett

Når du skal kjøpe hundesele til en liten hund på nett trenger du riktig mål og god informasjon. Det får du hos oss. Vi hjelper deg å finne kobbel, sele og halsbånd til valp som både passer og er behagelig å gå med. Riktig valpeutstyr er viktig for gode vaner fra starten.

Hygiene og stell | Kjøp saks, børste og shampo til valp og liten hund

En valp trenger en runde med en god børste av og til. Og kanskje klippes litt av deg selv hvis du har kontroll på det. Hvis ikke anbefaler vi en som er trent til å bruke saks på valpens pels. Shampo til en liten hund er mild og fin for å passe på pels og hund.

Tyggeleker for valper | Kjøp leker til valp og liten hund

Valpeleker og tyggeleker for valp er tilpasset hundens utvikling og behov. Og ikke minst størrelsen må være riktig. En liten hund trenger en liten leke, men den må ikke være så liten at den kan svelges. Sikkerhet er viktig å tenke på, også med leker.

Tilbehør til valp | Hundeposer og annet utstyr

Alt du trenger av tilbehør til valp kan du kjøpe på nett. Det er mye å tenke på. Du må kjøpe hundeposer. Til og med tisselaken til valp kan du kjøpe. Det finnes veldig mange nyttige produkter innen valpeutstyr, som alle gjør hverdagen enklere for deg og valpen.

Blogg om valp og liten hund

Ofte stilte spørsmål om valp og liten hund

Valpeseng | Et trygt sted for valpen

Hunder sover på én av to måter - strekker seg ut så lang de er, eller krøller seg sammen. Følg med på hvordan din valp sover, så kan du finne den perfekte valpesengen. En hund som krøller seg sammen vil sette pris på en seng med kanter rundt. Disse er lune og koselige. En valp som strekker seg ut foretrekker en åpen type. Denne er mer som en madrass. Et teppe kan være hardt og kaldt, så gå for en skikkelig laget åpen valpeseng. Når du kjøper valpeseng på nett trenger du kanskje litt råd om størrelse. Vi hjelper deg gjerne med dette, og kan kanskje gi noen råd som gjør at sengen varer lengre. En liten hund trenger en liten seng resten av livet, mens noen valper vokser raskt opp til å bli veldig store hunder.

Valpefôr | En sunn start på livet

Valpefôr skal inneholde mye kjøtt. Hunder er kjøttetere, også når de er valper. Næringsinnholdet i valpefôr er tilpasset behov i starten av livet, så du trenger ikke å vite noe mer enn at du kjøper mat som er laget for valp. Eventuelle allergier vet du ingenting om før du prøver og ser om innholdet faller i smak. Det er enkelt å skifte fôr hvis man må. Å kjøpe valpefôr på nett og få det levert helt hjem på døren i hele Norge er veldig lettvint og praktisk. Ingen bæring av tunge sekker.

Halsbånd, kobbel og sele | Trygg på tur

Slikt utstyr til valp er tilpasset for å være behagelig. Det er lav vekt og mye materialer som gjør turen lystbetont. Start gjerne trening med kobbel og halsbånd inne. Da blir det en positiv opplevelse uten så mye nytt å forholde seg til samtidig. Sele til valp kan være vanskelig å kjøpe. Vi anbefaler hundeseler spesiallaget til valp som er rimelige. Dyre modeller vil valpen fort vokse ut av, og det blir kostbart i lengden å oppgradere størrelsen.

Valpeleker | Riktig type og størrelse

Leker til valp må være tilpasset at det er en liten hund. Hvis de er altfor store blir det ikke gøy å leke med dem, og valpen vil miste interessen. Da kan det fort gå ut over andre ting, som for eksempel skoene dine eller barnas leker. Leker til valp skal heller ikke være for små. Da er det fare for å svelge dem. Derfor må du nok bytte ut leker når hunden vokser og det er en rase som blir mye større. Det er viktig å starte tidlig med opplæring i at det kun er hundeleker som skal tygges på. Gode leker til valp frister til både tygging, løping, henting og utforskning. De vekker nysgjerrighet og kan til og med lære hunden noe. Litt hjernetrim for hund er greit å prøve seg på, med det letteste nivået i starten. Når du kjøper valpeleker på nett får du enormt utvalg og fristende priser. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig type.

Stell av valp | Ren og frisk

Normalt pelsstell for valp varierer etter rase. Du må sjekke hvilket behov akkurat din hund har. En god valpebutikk har også godt utvalg shampo, balsam, sakser, børster og annet spesielt tilpasset valp. Tenk også på tannpuss. Tyggepinner hjelper på tannhelse, men litt pussing av tenner er en fin vane å starte tidlig.

Valpebutikk | Alt du trenger

En god valpebutikk skal ha både det gode, riktige valpeutstyret og tilbehøret til valp men også gi de gode rådene. En norsk butikk som sender til hele Norge er trygg å handle fra. Du vet at du får utstyr som er tilpasset norske forhold, og du kan forholde deg til en norsk butikk hvis det skulle oppstå problemer.