Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kattungemat, bilbur, matskål og alt du trenger til en liten katt

Kattungemat, bilbur, matskål til liten katt, utstyr til kattunge på nett

Når du får en liten katt vil du kjøpe alt mulig til den, men det er først og fremst noen ting du trenger så ikke slå deg helt løs. Mat til kattunge er spesiallaget for å gi en sunn overgang fra næringen fra moren. Det er viktig å velge rett kattungemat. En matskål for gode spisevaner og noen leker til en søt kattunge er en selvfølge. Det samme er et bilbur som passer til katt, hvis dere skal ut på reise. Vi har alt du trenger. Kall oss gjerne den perfekte norske kattungebutikk. Alltid åpen.

Kattungemat

Når du kjøper mat til kattunge på nett får du stort utvalg innen både tørrfôr og våtfor. Våre kvalitetsprodukter fra kjente merker inneholder de beste råvarene for å gi katten et sunt og balansert kosthold. Se etter våre valg innen kattungemat.

Kattedo til kattunge

Kjøp kattedo til kattunge på nett og få levert helt hjem på døren i hele Norge. Vi vet det er upraktisk å kjøpe store ting og bære dem hjem. Derfor leverer vi kattedoen og den typen kattesand eller trepellets du ønsker helt hjem til deg. Enklere blir det ikke.

Skåler og matskål til kattunge

Gode vaner starter tidlig, og en matskål til kattunge bør du begynne med for å lære å spise rolig. Gode spisevaner er bra for kroppen og holder det rent og pent i huset. Vannskål til katt skal alltid ha friskt vann, så prøv gjerne en drikkefontene med deilig vann.

Leker til liten katt

Det store utvalget av leker til en liten katt finner du ved å kjøpe på nett. Vi har kvalitetsleker fra de mest kjente merkene, og selger kun leker som er trygge å tygge på. En liten katt trenger å utfolde seg, lære og være aktiv for å utvikle instinktene sine.

Bilbur til stor og liten katt

I bilen er katt og andre kjæledyr sett på som løse gjenstander og skal derfor sikres med bur. Bilbur til liten eller stor katt kan festes i setet. Du trenger ikke stort bur i bagasjerommet.

Tilbehør til liten katt

Du vil merke at det er enormt mye tilbehør og utstyr å kjøpe til en liten katt. Ikke overdriv, men vær bevisst og gjør gode valg når du skal handle. Vi hjelper deg gjerne å finne de riktige produktene for akkurat deg og din katt.

Blogg om liten katt og kattunge

Ofte stilte spørsmål om liten katt og kattunge

Kattungemat | Hva spiser en kattunge?

Mat til kattunger må ha riktig næring og innhold for å sikre en god overgang fra morens melk. Matskålen må fylles med kattemat som blant annet inneholder taurin - et stoff katter er helt avhengig av å ha i kostholdet. Og husk at selv en søt, liten katt er en kjøtteter. Protein - altså kjøtt - skal være det viktigste innholdet i fôret. Våtfôr til kattunge er helt greit, men selv en liten katt klarer å tygge tørrfôr. Kulene er tross alt tilpasset dette. Tørrfôr til liten katt inneholder mye mer av den riktige næringen enn våtmat, men en blanding av dem for balansert og smakfullt kosthold kan være en veldig fin løsning. Kattungemat er spesielt merket som dette hos alle produsentene. Du trenger ikke å lete for å finne det når du kjøper mat på nett.

Leker til kattunge | Hva passer til en liten katt?

Kattunger skal ha leker som gjør dem aktive og tilfredsstiller deres nysgjerrighet. Lekene skal være laget av trygge materialer slik at de ikke er skadelig når små katter biter og klorer hele dagen. Katteleker er enkle og ofte rimelige. Det finnes også dyre elektroniske leker, men til en kattunge er det greit å begynne med det grunnleggende. Ting som ruller fungerer alltid. For eksempel baller laget som nøster. En rimelig laser for å lage den berømte prikken som katten jager er en selvfølge. Prøv også å finne leker dere kan bruke sammen. Da får man litt ekstra tett bånd med katten. Når du kjøper leker til kattunge fra en norsk nettbutikk kan du være trygg på at kvalitet og sikkerhet er ivaretatt.

Bilbur til liten katt | Hva er reglene?

Skal du kjøre på tur med katten din? Da skal du egentlig ha bur til den for å sikre både katten og menneskene i bilen. Et kjæledyr regnes som løs gjenstand. I Norge velger nå stadig flere å kjøpe solide, kollisjonstestede bur som passer til norske regler. Utviklingen på bilbur til liten katt og hund har vært enorm, og det tilbys nå bur som tilfredsstiller alle krav og kan plasseres i setet. Du trenger altså ikke disse store burene i bagasjerommet hvis du har et lite kjæledyr. Vi har stort utvalg trygge bilbur og leverer dem helt hjem på døren i hele Norge. Praktisk når du kjøper store ting som også er tunge.

Kattedo til kattunge | Hvordan lære å bruke den?

Når du kjøper kattedo til en kattunge må du være forberedt på å bruke tid. Det trengs tålmodighet for å skape gode vaner, og for en liten katt kan en kattedo være litt skremmende. På Dyrebloggen vår kan du lese tips om hvordan du lærer kattunger å bruke kattedo. Riktig plassering og stor nok størrelse er blant nøklene til riktig bruk. Og prøv gjerne en kattedo med tak og vegger hvis du har en litt sjenert katt. Når kattunger er fire uker gamle, lærer de vanligvis å bruke kattedo ved å se på moren.

Norsk nettbutikk | Hva er fordelene?

Når du handler fra en norsk dyrebutikk på nett får du alle regler i Forbrukerkjøpsloven på samme måte som vanlig. Det er ingen risikabel sport å handle på nett i dag. Bonusen er at vi kan ha enormt utvalg av produkter på lager til alle tider. Vi har eksperter for både katt og hund som passer på at vi tilbyr det beste til deg og den firbente kunden vår. Det er helt greit hvis du velger å kalle oss hele Norges kattungebutikk.