Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Sikkerhetsgitter

sikkerhetsnett bil, Sikkerhetsgitter bil hund

Sikkerhetsnett bil | Kjøp sikkerhetsgitter til hund i bil

Ut på tur med hunden i baksetet? Da kan det være lurt på å montere et sikkerhetsgitter for til bil til hund som forhindrer Fido fra å stikke hodet frem til sjåføren. Dette kan nemlig være distraherende, og i verste fall farlig når man kjører. Sikkerheten til både hund og sjåfør må komme først når man legger ut på biltur, og et sikkerhetsnett til bilen vil være et godt stykke på veien. 

Les mer

Vi gjør oppmerksom på at et sikkerhetsgitter til hund i bil ikke er et fullverdig alternativ til et skikkelig hundebur til transport av hund. Til dette bør du nemlig helst kjøpe et kollisjonstestet bur som kan festes i bagasjerommet eller baksetet. Et sikkerhetsnett til bilen kan likevel være et fint supplement til deg som av ulike årsaker lar hunden sitte i baksetet og sikrer den med bilbelte til hund. 

Andre fordeler ved sikkerhetsgitter for bil til hund

Det er ikke bare under aktiv kjøring at et sikkerhetsnett til bilen kan være nyttig. Står du parkert og lar hunden bruke baksetet som hvilested med åpen dør, vil nettet forhindre hunden fra å gå frem til førersetet. Slik slipper du at forsetene blir tilsmusset av smuss, løshår og annet kompis måtte dra med seg på labber or i pelsen. Vi minner om at du selvsagt aldri må etterlate hunden i en stengt bil på varme dager. 

Et sikkerhetsnett til hund i bil vil også ha en beskyttende effekt mot at løse gjenstander flyr fremover i bilen ved bråstopp eller rask nedbremsing. For deg som sjåfør kan dette nemlig være farlig, enten du har lagt hundeutstyr til turen eller helgas innkjøp i baksetet. Du får dessuten kjøpt sikkerhetsgitter som kan monteres mellom bagasjerommet og baksetet - disse er ofte solide og fordhindrer at en hund i bagasjerommet beveger seg frem i baksetet. 

Bestill sikkerhetsgitter og sikkerhetsnett til hund hos Dyrekassen

I nettbutikken vil du finne sikkerhetsgitter til hund i bil og sikkerhetsnett fra velkjente merkevarer. Er du i tvil om modellen du ser på passer bilen din, er det viktig at du leser målene i produktbeskrivelsen og sammenligner med bilens mål. Med andre ord er det bare å ta frem målebåndet. Spør oss gjerne dersom du er i tvil og finn dine favoritter nå!

Vis mindre
1 — 3 av 3 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen