Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundebørster

hundebørste, hundebørste til langhåret, beste hundebørste, hundebørste til underull, hundebørste kort hår

Kjøp hundebørste på nett | Velg beste hundebørste til langhåret, kort hår og underull

Tar du godt vare på pelsen til hunden din? Jevnlig pelspleie har en rekke fordeler, enten hunden din har glatt, lang, krøllete eller stri pels. Ikke bare får kompis deilig myk pels av børstingen, men det er også en fantastisk måte for deg som eier å knytte bånd med hunden din. Dessuten vil du som børster hunden din regelmessig med en hundebørste ha muligheten til å sjekke huden for skrammer og hudproblemer så vel som parasitter, slik at du kan få bukt med potensielle problemer så tidlig som mulig. Ulike hunderaser vil ha ulike behov når det kommer til hyppighet på børstingen og varierer fra daglig behov for de mest krevende rasene, til ukentlig pleie. 

Les mer

Kjøper du en god hundebørste og tar deg tid til å stelle og kose med hunden din, kommer hunden din nok til å elske deg (enda mer enn før). Børsting kan dermed fort blir en favorittaktivitet for kosesyke hunder, i alle fall for hunder med lettstelte pelstyper. Du får til og med kjøpt egne massasjebørster som du også kan bruke når du bader hunden. Den beste hundebørsten til hunden din vil avhenge av hva slags pels den har. En hundebørste til kort hår vil ikke alltid egne seg like godt til en langhåret hund, og for stri og krøllete pelstyper finnes det også egne hundebørster. Heldigvis får du nå enkelt kjøpt hundebørster på nett, og det til en rimelig penge. Nysgjerrig på å vite mer? La oss gå gjennom de ulike typene her: 

Piggbørster | En hundebørste som passer de aller fleste pelsyper

En av de mest populære børstetypene er piggbørsten. Denne kommer i ulike varianter laget av metall eller plast. De mange piggene har en liten plasttupp i enden for å gjøre børstingen skånsom og behagelig for hundens hud. Disse børstene kan du velge dersom du vil kjøpe en hundebørste til kort hår så vel som langhåret, og de passer spesielt godt til blanke pelstyper. Perfekt når du trenger en børste til det daglige eller ukentlige stellet av hundens pels.

Karder til hund | Fordelaktig uansett pels

Karder er et utmerket supplement til enhver hundeeiers børstesamling. Disse avlange børstene har et flatt eller kurvet hode utstyrt med små pigger, og de egner seg spesielt godt til å fjerne røytende hår og løsne opp i halvflokete pels. Mange karder kommer med litt skarpe pigger, slik at det er ekstra viktig at du børster kontrollert og forsiktig for å ikke skrape opp huden.

Bløte børster og naturbørster | Perfekt for stri- og korthårsraser

Her får du tak i myke børster med både syntetisk og naturlig bust. Disse børstene egner seg spesielt godt som hundebørste for kort hår eller stri pels da denne enkelt fjerner smuss og etterlater en flott glans. Husk også jevnlig pelsvask med gode produkter for å stelle den stri pelsen.

Hundebørste til underull

En hundebørste til underull kommer i mange varianter. De to vanligste er pelsraker og underullsfjernere med blader. En pelsrake ser ut som en liten rake med tenner. Dette er en hundebørste til langhåret hund eller andre raser med mye underull som fjerner underullen uten å skade pelsen over. En underullsfjerner med blader (kommer ofte med “blade” i navnet) trimmer overpelsen, noe som betyr at du må bruke denne med omhu. Du får også kjøpt hundebørster til underull i form av piggbørster. Disse har færre pigger enn normalt, slik du kommer dypt inn i pelsen og dermed inn i underullen. 

 Flokefjernene og flokekuttere | Et “must” til langhårede hunder

Hunder med mellomlang til lang pels er særlig utsatt for å få floker i pelsen. Det aller beste er selvsagt at du steller pelsen så ofte at flokene ikke setter seg, men er uhellet først ute er det praktisk med en egen hundebørste til dette. Disse kommer i form av både børster og kammer. Vær forsiktig og ta deg god tid når du skal gre ut floker, slik at det ikke er ubehagelig for hunden. 

Vi håper at denne lille guiden var til hjelp når du skal velge hundebørste til bestevennen din. Som sagt finnes det noe for alle og enhver, for her i nettbutikken får du kjøpt hundebørste til langhåret hund, korthårede raser, krøllete og stri pels. Bestill det du trenger og lykke til med pelspleien!

Vis mindre
1 — 36 av 54 produkter
Til toppen