Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kattehalsbånd

Kattehalsbånd, Halsbånd tkatt, ID-tag katt

Kjøp kattehalsbånd, halsbånd og ID-tag til katt på nett hos Dyrekassen

Trenger pus egentlig kattehalsbånd? Det er ikke slik at katter absolutt må ha halsband. Enkelte vegrer seg kanskje for å kjøpe halsbånd til sin katt på grunn av faren for at katten setter seg fast eller simpelthen ikke har like stor bevegelsesfrihet som uten et bånd. Et halsbånd til katt har likevel et par fordeler ved at det sender et tydelig signal om at denne katten har en eier, noe som er spesielt viktig hvis pus går seg vill. Har du i tillegg en ID-tag eller navneskilt på kattehalsbåndet, vil folk raskt kunne finne ut hvordan de tar kontakt med deg. Et kattehalsbånd kan derfor være nyttig både for utekatter og for innekatter, i tilfelle de skulle rømme.

Les mer

 Velg rett størrelse når du kjøper kattehalsbånd på nett

Siden det er forskjell på katter og hvor store de er, anbefaler vi at du måler omkretsen rundt halsen dersom du er i tvil. Enkelte modeller kan være tilgjengelige i flere størrelser, og ellers kan du justere lengden på båndet. Vi anbefaler at du kjøper halsbånd til katter spesielt, og ikke bruker hundebånd i små størrelser. Grunnen til dette er at kattebåndene ofte er designet med en sikkerhetsmekanisme for åpning, og tilsvarende finnes ikke på hundehalsbånd. Når du justerer lengden på båndet, skal det ikke stramme over hals og nakke. Gi heller plass til en fingerbredde eller to mellom båndet og halsen slik at pus kan bevege seg problemfritt.

Kattehalsbånd med åpnemekanisme for sikker bruk 

Når du skal kjøpe et halsbånd til katt bør du ikke bare sjekke at båndet er laget av gode materialer, men også at båndet kommer med en automatisk åpnemekanisme (klikkspenne). Hvis katten skulle hekte seg fast i noe, vil båndet åpnes når katten trekker i det. Har du en meget aktiv utekatt og er bekymret for at katten likevel skal havne i trøbbel på grunn av halsbåndet, er det selvsagt lov å droppe halsbånd - det er helt opp til deg som katteeier. ID-merk gjerne katten din, enten den bærer kattehalsbånd eller ei (både med og uten ID-tag til katt)

Slå to fluer i et smekk - kjøp halsbånd til katt med refleks

Har du en katt som ferdes mye ute om kveldstid, gjør du katten din en tjeneste ved å velge et bånd med refleks. Dermed er pus mye bedre synlig for bilister i mørket. Om katten din er vant til å gå med halsbånd er dette en super måte å forhindre ulykker på. Det viktigste er at pus er trygg langs veien.

Velg blant kjente favoritter i Norge når du bestiller halsbånd til katt

Her hos Dyrekassen tilbyr vi kattehalsbånd fra noen av de mest kjente merkevarene, inkludert Trixie, Rogz og M-Pets. Disse spesialiserer seg på tilbehør til katt og andre dyr, så det er ikke rart at disse står som favoritter hos mange pusekatter og katteeiere. Velg blant alt fra helt nøytrale eller minimalistiske design til lekne dyremønstre eller iøynefallende knallfarger. Med andre ord bør du kunne finne noe som passer selv den mest kresne katt.

Handle inn for mer enn 499 kr og få fri frakt

Sjekk utvalget her på siden og spør oss gjerne om veiledning hvis du har spørsmål om kattehalsbånd og ID-tag til katt. Visste du at når du bestiller for mer enn 499 kr, så spanderer vi frakten? Du får også pakken levert helt hjem på døren, til adresser i hele Norge, slik at du raskt kan ta i bruk varene sammen med pus. Så da mangler du bare å finne det perfekte halsbåndet til din katt. Hva tror du Monsemann best kan like? 

Vis mindre
1 — 13 av 13 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen