Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Bilsetebeskyttelse

baksetebeskytter hund, Bilsetebeskyttelse hund

Kjøp bilsetebeskyttelse og baksetebeskytter til hund på nett

Har du en hund som elsker å være med på biltur, men du selv er mindre begeistret for et baksete fullt av løse hår og lukten av våt hund på en regnværsdag? Beskytt bilsetene dine med et bilsetetrekk til hund! Bilsetebeskyttelse for hund er nemlig en løsning som er som sendt fra oven for deg som har sett deg lei på å vaske ned setene etter hver bidige biltur. Et godt bilseteteppe til hund vil redde deg om høsten og vinteren når det så å si er umulig å slippe unna våte og sølete poter, selv når hunden bare tasser fra inngangsdøra og ut til bilen. Se vårt utvalg av bilsetetrekk og baksetebeskyttere her i nettbutikken!

Les mer

Bilsetetrekk til hund til vinterbruk så vel som sommeren

De fire årstidene i Norge byr på helt fantastiske opplevelser når vi er heldige, men alle som har hund vet at det norske klimaet også byr på utfordringer når det kommer til smuss og skitt. Stort sett alle årstidene kommer med fare for regnfylte dager, og da er det ekstra viktig å skåne setene dine med en god baksetebeskytter. Om vinteren er det nesten umulig å komme utenom at hunden blir våt på både poter og på magen, så på denne årstiden er et bilsetetrekk nærmest et «must». 

Sjekk dette når du kjøper bilsetetrekk og bilseteteppe til hund

Skal du kjøpe bilsetetrekk på nett, finnes det mye å velge i. Selv om det ikke akkurat kan sammenlignes med rakettforskning, bør du tenke gjennom hva som passer best til hunden din samt behovene dine. Velg et trekk med sperre mellom baksete og førersetet dersom du har en hund som ikke klarer å holde seg på plassen sin. Merk at enkelte trekk har en vanntett underside, mens andre ikke har det - er dette viktig for deg bør du lese produktbeskrivelsen. På vinterstid er dette det mest populære valget siden man vet at setene er godt beskyttet fra både snø og slaps.

Baksetebeskytter til hund

Lar du hunden din sitte i baksetet, bør du beskytte dette med en skikkelig baksetebeskytter til hund. Du får kjøpt to ulike typer, nemlig trekk som kun dekker selve setet samt beskyttelse som dekker til åpningen frem mot førersetet. Sistnevnte er en meget praktisk løsning for deg som vil unngå at Fido tasser frem i bilen og tar seg til rette i førersetet. Er dette ikke noe problem for hunden din, står du selvsagt fritt til å velge blant alle de ulike trekkene her i nettbutikken.  

Egne tepper til bagasjerom

Også til bagasjerom finnes det egne beskyttelsestrekk som er designet spesielt for dette, noe som gjør rengjøringen mye lettere. Du kan også velge et bilsetepledd til bagasjerommet – disse kan du som regel hive i vaskemaskinen så lenge du følger vaskeanvisningene. Supert for å beskytte bagasjerommet fra hår og smuss!  

Rengjøring av bilsetetepper og bilsetetrekk 

Jevnlig rengjøring er viktig for at å holde bilsetebeskyttere til hund ved like. Flekker kan tørkes bort med en fuktig klut og mild såpe. Enkelte modeller kan vaskes med håndvask dersom dette står oppgitt på vaskelappen. Ellers kan du gå over med støvsuger eller riste av trekket med jevne mellomrom for å bli kvitt hår og løs sand eller grus. Med jevnlig vedlikehold har du et bilsetetrekk til hund som holder seg i mange år. 

Velg blant kjente og pålitelige merkevarer hos Dyrekassen

Her i nettbutikken finner du en rekke ulike bilsetetrekk til hund fra kjente merkevarer. Invester i et godt baksetetrekk til hund, og du vil både skåne setene dine og gi hunden din et godt sted å slappe av. I tillegg til bilsetebeskyttelse for hund, tilbyr vi selvsagt masse annet du trenger til å gjøre bilturen både behagelig og sikker. Bilbelter, solide bur og matskåler til reisebruk er alle nyttige for å få en flott tur.

Vis mindre
1 — 4 av 4 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen