Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Veterinærfôr Våtfôr

Veterinærfôr våtfôr til hund valp voksen hund på nett

Veterinærfôr våtfôr til hund, valp og voksen hund

Hvis du skal kjøpe veterinærfôr våtfôr til katt, kattunge og voksen katt på nett i Norge, skal du først ha sjekket behovet med en veterinær. Det er ikke meningen at du skal kjøpe denne typen fôr på egenhånd. Veterinærfôr våtfôr er spesiallaget for å dekke tilstander og sykdommer som kan oppstå hos katten din, og er ikke et fôr den skal bruke til vanlig. Du finner både tørrfôr og våtfôr innen veterinærfôr til kattunge og veterinærfôr til voksen katt, og våtfôr er regnet for å være mer smakfullt. Sikkert en fordel hvis katter er like vanskelig med medisiner og smak som barna våre er. Dyrekassen fører kjente merker med kvalitetssikret veterinærfôr våtfôr til katt.

Les mer

Veterinærfôr våtfôr til katt

På ulike stadier og av ulike årsaker kan det bli nødvendig å bruke veterinærfôr våtfôr til katten din. Noen av tingene kan oppstå fordi det er ting som skjer med akkurat den rasen, mens andre kan oppstå på grunn av livsstil. Det er viktig å ha korrekt kosthold hele livet - helt fra fødsel og som liten kattunge. Dette er noen av tilstandene og sykdommene som kan oppstå hos katter.

  • Vektproblemer (både for lav og for høy)
  • Fordøyelse
  • Nyreproblemer
  • Kastrering og kosthold
  • Allergier

Det er godt å vite at man kan ha kontroll på disse problemene ved å bruke riktig veterinærfôr våtfôr. Husk bare at du skal gå jevnlig til veterinær, også med katter. Vi gjør det med hunder og ser på det som en selvfølge, men også katter trenger kvalifisert sjekk med jevne mellomrom. De er veldig lite flinke til å gi beskjed hvis de har vondt eller noe er galt. Hunder gir beskjed - katter holder det på innsiden. Du må kjenne katten din godt, men siden mange av tingene er så vrien å oppdage må du altså oppsøke veterinær. Der kan du ende opp med å bli anbefalt bruk av veterinærfôr våtfôr til katt, men det er jo en liten pris å betale for å ha en sunn og lykkelig katt. Veterinærfôr våtfôr til katt smaker oftest bedre enn tørrfôr og kan derfor være enklere å gi. Det har også mer væske, noe som kan være viktig hvis katten din ikke drikker nok. Siden tannpleie er best med de litt hardere bitene med tørrfôr, bør du tenke ekstra over tannhelsen hvis katten din kun spiser veterinærfôr våtfôr til katt.

Eukanuba veterinærfôr våtfôr til katt

Eukanuba er synonymt med kvalitet for veldig mange nordmenn. De har et lite utvalg veterinærfôr våtfôr til katt som dekker grunnleggende behov. Hvis det blir nødvendig med noe mer spesifikt, må du og veterinæren din kanskje se på et annet merke.

Specific veterinærfôr våtfôr til katt

Apropos spesifikt - sjekk ut Specific og deres fantastiske utvalg veterinærfôr våtfôr til kattunge og voksen katt. Her dekkes alle behov og det gjøres på en ekstremt vitenskapelig måte. Ingenting overlates til tilfeldighetene når Specific skal sørge for god helse hos katten din. Her får du smakfullt veterinærfôr våtfôr som inneholder perfekte mengder næring og tilsetninger for din katts tilstand.

Hill’s Prescription Diet våtfôr til katt i Norge

En stor favoritt hos katteeiere. Trolig på grunn av det store utvalget, den fantastiske kvaliteten og at smakfullheten beholdes samtidig som innholdet er så sunt. Kjempegod smak kan være viktig når det er essensielt at katten din får i seg nok av tilsetningene som hjelper mot tilstanden den har.

Veterinærfôr våtfôr til kattunge

Det finnes eget veterinærfôr våtfôr til kattunge, og det er oftest merket med “kitten”. Ganske enkelt å finne altså. Et slikt veterinærfôr våtfôr til kattunge dekker grunnleggende behov i starten av livet, og samtidig er innholdet tilpasset aktuelle sykdommer eller tilstander som kan oppstå hos kattunger.

Veterinærfôr våtfôr til voksen katt

Veterinærfôr våtfôr til voksen katt kan også være seniorkatt. Her må du passe på at du kjøper riktig type, men det er ikke så vanskelig. Alle typene er merket godt, og seniorkatt er merket “senior”. Og som vi har sagt hele tiden - du skal uansett kjøpe akkurat det fôret veterinæren din sier du skal kjøpe. Å utforske dette på egenhånd er ingen god ide.

Vis mindre
1 — 27 av 27 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen