Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Bilramper

bilrampe hund

Kjøp bilrampe til hund på nett

Ut på kjøretur, men Fido er litt tung til bens? Det er ikke bare bare å komme seg inn og ut av buret i bagasjerommet for hunden. Små eller eldre hunder kan ha vanskelig for å hoppe opp, eller stive og vonde ledd kan gi begrenset bevegelighet. Kjøper du en bilrampe er dette en god løsning som gjør at hunden kan komme seg inn og ut på behagelig og trygt vis. Kompis får ikke bare enkel tilgang rett inn i buret i bagasjerommet, men du minimerer dessuten risikoen for at hunden skader seg på skarpe kanter i bilen når den hopper inn eller ut i full fart. Sjekk vårt utvalg av solide, sammenleggbare bilramper her i nettbutikken. 

Les mer

En god rampe skåner både hund, bil og rygg

Landing og sats fra bagsjerommet kan være utfordrende på mange biler her i Norge. Kjøper du en bilrampe minimerer du risikoen for at hunden skader både seg selv og bilen. Har du problemer med ryggen er er det dessuten godt å slippe å løfte hunden, særlig gjelder dette for deg som har en stor og tung krabat som bestevenn. En god bilrampe til hund er sammenleggbar og lett å trekke ut. Som regel har den et anti-skli-belegg som gjør det lett for Fido å gå opp, selv med våte labber. Kjøp helst en bilrampe med et gummibelegg som skåner bilen ved oppstillingen – de fleste moderne varianter er utstyrt med dette, men det skader aldri å være obs på slike detaljer. 

Bilrampe til hund i Norge kjøper du enkelt på nett

Ble du noe klokere på kjøp av bilrampe til hund? Dersom du har spørsmål om dette, hjelper vi deg gjerne. De fleste av bilrampene vi tilbyr tåler høy vektbelastning, men vi har også lavere og mindre ramper der du bør sjekke dette opp mot dine behov (og hundens vekt). Med rett bilrampe sikrer du nemlig den mest dyrebare lasten du kan ha med deg – nemlig hunden din.  

Vis mindre
1 — 3 av 3 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen