Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Reisebur og reisevesker

Reisebur hund, reisebur valp

Reisebur til hund og valp

Reisebur til hund gjør reisen både enklere og tryggere. Det gjelder ikke kun for hunden men også for deg. Du slipper å bekymre deg for om hunden er trygg, om den kan stikke av eller om den kan bli skadet. Reisebur til hund finnes i en rekke forskjellige typer og størrelser. Når du skal kjøpe reisebur til hund på nett må du vite hva du skal bruke det til og hvor stor hunden din er. Når du har dette på plass finner du garantert noe i vårt store utvalg. Reiseveske til hund er et enklere og lettere alternativ. Disse er gjerne utformet som en bag men med litt solid plate i bunnen slik at den beholder formen. Hvis du skal kjøpe reiseveske til hund på nett må du vite hvilken størrelse du trenger og hva den skal brukes til. Det finnes mange forskjellige typer, og spør oss gjerne hvis du trenger råd.

Les mer

Reisebur til hund

Reisebur til hund er ganske solide bur som utgjør et trygt sted for hunden under transport. De brukes blant annet på tog, buss, fly eller annen offentlig transport. Reisebur til hund brukes først og fremst til små og mellomstore raser siden de vil være svært tunge å bære med en stor hund inni. Til og med en mellomstor rase kan være veldig tungt å bære med seg. Reisebur til hund kommer normalt med et håndtak på toppen for bæring og er stort sett alltid laget av en form for hardplast med et gitter i endene.

Reisebur til valp

Reisebur til valp er bare små reisebur av samme type som man ellers kjøper. De aller fleste typer reisebur til hund kommer i flere størrelser, og du må måle hunden for å finne riktig type. Hvis du har en hund som vokser mye veldig raskt, lønner det seg nok å ikke kjøpe et veldig lite bur for de få ukene hvor hunden er liten i størrelse. Når du skal bruke reisebur til valp er det viktig å starte tilvenning til buret hjemme innendørs. Ta deg god tid. Når det skal brukes i bilen kan du ta med noe kjent i buret, som for eksempel et teppe. For små hunder finnes det kollisjonstestede bur som brukes i et bilsete. De festes på samme måte som et barnesete med Isofix. Et slikt bur er perfekt hvis du har en liten hund eller skal ha reisebur til valp. Hvis hunden plasseres i bagasjerommet kan den bli litt usikker på situasjonen, men i et sete føler den seg tryggere siden den er sammen med deg. Den er også like trygg hvis uhellet skulle være ute, så lenge du bruker et reisebur til valp som er ment for bilbruk.

Andre reisebur til valp er små bur som brukes på blant annet et hotellrom. Disse er for midlertidig bruk i situasjoner hvor det kreves at du har kontroll på hunden. Den har rett og slett ikke lov til å gå løs. Reisebur til valp på fly bør nok være i kabinen. En valp i transportrommet er ikke ideelt. Sjekk med flyselskapet ditt før du reiser.

Reisevesker til hund

Reisevesker til hund er ikke godkjent for bilbruk siden det ikke er kollisjonstestet. Slike reisevesker er laget av stoff og tåler derfor ikke samme belastning. Noen av dem er forsterket med en liten ramme, men tåler på ingen måte like mye som et bur. Reiseveske til hund og reiseveske til valp har allikevel mange bruksområder. Stadig flere har ikke bil. Hvis du reiser med buss, tog eller trikk er det viktig å ha kontroll på hunden. Både for hundens egen sikkerhet og menneskene rundt. Det er også utrolig viktig for deg og hunden din at den ikke kan stikke av. I ukjente situasjoner hvor det kan skje ting du ikke har kontroll over, er reiseveske til hund en rimelig og enkel forsikring. Reisevesker til hund kommer oftest med håndtak for bæring og en skulderstropp. Bunnen er forsterket slik at den holder fasongen mens du bærer den. De fleste reisevesker til hund som du kjøper på nett er merket med god informasjon. Der finner du størrelse og vektbelastning som den tåler. Dette er viktig å få med seg slik at du ender opp med riktig produkt når du kjøper reiseveske til hund på nett.

Trixie reisebur til hund

I sitt enorme utvalg har de også reisebur til hund. Noen av de mest populære modellene finner du her, siden kombinasjonen av kvalitet og pris treffer helt riktig hos hundeeiere. De lager et bur til bil men først og fremst er de kjent for sine litt enklere reisebur til hund. Laget i hardplast. med åpning i enden og håndtak på ryggen - du har sikkert sett slike reisebur til hund før. De er veldig grei å ha hvis dere skal på en litt lengre tur og trenger et trygt sted for hunden. Bærbare reisebur til hund kommer i forskjellige størrelser men brukes stort sett kun til små og maksimalt mellomstore hunder. Reisebur til en stor hund vil være svært vanskelig å bære med seg. Til store raser er det stort sett kun mer eller mindre stasjonære bur i bil og ellers som brukes.

Kurgo reisebur til hund

Som med alle produkter de lager er dette også et gjennomtenkt kvalitetsprodukt med smarte detaljer. Det er egentlig en reiseveske til hund, ikke et reisebur til hund. Altså av den litt mindre solide typen og laget av stoff, men veldig praktisk og svært holdbart allikevel. Denne reisevesken til hund passer fint å flykabinen eller på toget. Eller til og med på bussen hvis du skal til veterinæren.

Vis mindre
1 — 36 av 83 produkter
Til toppen