Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Outlet til katt, kjøp billig kattemat på nett

Salg til katt | Kjøp billig kattemat på tilbud

Mjau og velkommen til Dyrekassens outlet til katt! Dette er stedet for gode tilbud for alt du trenger til katten. Kikk gjerne innom her når du besøker nettbutikken og se hva vi har å tilby. Utvalget oppdateres kontinuerlig og du kan blant annet finne billig utstyr og katteleker på tilbud. God fornøyelse!

Les mer

Finn kattemat på tilbud i vår outlet til katt

For deg som har en liten matmons hjemme, er det viktig å kjøpe kattemat med et høyt næringsinnhold. Kjøper du billig kattemat i outleten, skal du kjenne deg trygg på at du får kattemat av like høy kvalitet som for øvrig, men til reduserte priser. Hos oss får du både tørrfôr og våtfôr fra velkjente merker med et høyt proteininnhold pluss alle viktige vitaminer og mineraler som er nødvendig for et godt kosthold. Vi tilbyr dessuten merker som du utelukkende får kjøpt hos Dyrekassen. 

Prøv lykken i vår outlet-butikk til katt på nett 

I outleten er ingen dag lik den andre. Vi legger nemlig stadig ut nye produkter til ekstra gode priser. Leker for små jegere, fontener for friskt vann og kattemat på tilbud er kun noe av det du kan være så heldig å finne her. Utvalget skifter stadig, men har du litt flaks kan du gjøre et skikkelig kupp. Vi har mange kunder som søker i vår outlet etter kattemat, katteleker og kattetilbehør. Her er det som regel mye penger å spare, så ta deg turen innom Dyrekassens outlet til katt når du er innom nettbutikken for øvrig.

Hjelp, jeg finner ingen katteklær på tilbud!

Mange søker ikke bare etter kattemat på tilbud, men ønsker også å kjøpe billige katteklær på nett. Når det kommer til katteklær må vi nesten skuffe deg. Katter flest liker ikke å ha på seg klær generelt. Som regel er disse kun ment for å være søte for oss mennesker og har lite til ingen nytteverdi for pus. Joda, vi har også sett bilder på Instagram av katter med gøyale kostymer, som ikke ser ut til å plages nevneverdig av disse. Men faktum er at katten ikke trenger slike klær, så derfor selger vi heller ikke katteklær på tilbud. Katter har behov for å bevege seg fritt og liker som regel ikke tekstiler som sitter tett inntil pelsen. Vi anbefaler at du i stedet gir katten din en gøyal leke, et par smakfulle godbiter eller hvis du virkelig vil slå på stortromma – hva med et nytt klorestativ? I vårt outlet til katt kan du nemlig gjøre et kupp på alt av kattetilbehør. 

Kjøp billig kattemat på nett og få den levert helt hjem

Når du bestiller fra Dyrekassen får du varene levert helt hjem på døra. Slik slipper du å drasse med deg tunge sekker med kattesand eller kattemat på tilbud fra outleten. Handler du for mer enn 499 kr, spanderer vi dessuten frakten. Perfekt til tunge leveranser, med andre ord. Vi anbefaler at du bruker Auto-påfyll hvis du har varer du ønsker å motta jevnlig. Slik får du automatisk tilsendt varene på nytt før du går tom. Du bestemmer selv intervallene og det er selvfølgelig ingen bindingstid. 

God fornøyelse i vår outlet til katt

Ute etter en helt spesiell gave til pus? Hvis du ikke finner det du leter etter i outleten,  bør du besøke resten av nettbutikken. Her får du både store og eksklusive merker med det meste innen kattemat, senger, kloremøbler, matskåler og mye mer. I grunn alt som din firbeinte bestevenn trenger. Bruk søkefunksjonen eller filtrer etter kategorien du trenger. Hvis du trenger hjelp med et bestemt produkt, er vi selvfølgelig her for deg – kontakt kundeservice med dine spørsmål.

I nettbutikken vil du se at vi tilbyr varer i mange ulike prisklasser, så du vil kunne finne mye spennende tilbehør til katt som også passer deg som har et stramt budsjett. Vi anbefaler at du melder deg på nyhetsbrevet der vi sender ut eksklusive tilbud og kampanjer, så vel som nyttige tips om kattehold. Unn katten din en liten overraskelse – hva med en ny leke, et par poser knasende deilige godbiter eller smakfull kattemat på tilbud?

Vis mindre
1 — 23 av 23 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen