Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Outlet til hund, billig hundemat, billige hundeklær

Tilbud til hund, billig hundemat og hundeklær

Velkommen til Dyrekassens outlet til hund. Her kan du gjøre et kupp på alt du trenger til voffsen din. Vi vet at det å være hundeeier kommer med en rekke utgifter, så vi anbefaler at du kikker innom her med jevne mellomrom. Vi legger nemlig kontinuerlig til nye produkter, slik at du kan kjøpe billig hundemat og finne gode tilbud på hundetilbehør.
Obs! Tilbudene gjelder så lenge lageret rekker

Les mer

Billig hundefôr kjøper du på nett hos Dyrekassen

Både store og små hunder trenger næringsrik mat med et høyt proteininnhold. Vi tilbyr både tørrfôr og våtfôr fra en rekke kjente og kjære merker, og her i vår outlet til hund kan du finne gode tilbud på hundemat. Vi fører merker av høy kvalitet som er proppfulle av alle næringsstoffene som hunden din trenger.  

Har hunden spesielle behov skal du følge anbefalingene fra veterinær, både når det gjelder type hundefôr og mengder. Det finnes dessuten ulike typer fôr til valper og seniorhunder eller for visse raser. Er du i tvil på hvilket merke du bør velge, kan vi også gi deg råd. 

Gjør et kupp på populære hundeleker

Lek og moro er viktig for alle hunder av alle aldre. På utkikk etter en billig hundeleke fra outleten? Vi fører både kjente merker og nye merker med leker etter alle behov. Lek er nemlig viktig for hundens utvikling, for både valper og voksne hunder har behov for stimulans og aktivering. Moderne hundeleker kommer i mange farger og fasonger, og alle lekene i outleten våre er selvfølgelig godkjente for bruk her i Norge. 

Når du skal velge leker til hunden din, er det lurt å tenke på hva slags behov den har. Trenger hunden mer mosjon, kan det være bra med en aktivitetsleke som holder hunden underholdt. Eller ønsker du en tyggeleke til valpen din? Supert! Slike leker er viktige for valpens helse. Ta deg gjerne en kikk og se hva vi har på tilbud på nett for tiden. Kanskje finner du en artig leke som dere kan ta med dere på neste hundetur?  

For deg som søker billige hundeklær

Klær til hunden, sier du? Vi må nesten presisere – vi mener selvfølgelig praktiske og gode plagg som hunden har nytte av. Festlige julegensere og Halloween-kostymer kan så klart se morsomme ut, men disse er nok først og fremst til glede for eieren. Gode hundeklær har en nytteverdi og er behagelige for voffsen. 

Billige hundeklær til reduserte priser finner du her i outleten. For eksempel er dekken og regndekken utmerkede alternativer når det er surt og kaldt ute, eller om du har en hund som lett fryser. Beroligende dekken gjør, som navnet tilsier, at hunden roer seg ned i situasjoner med mye støy eller på reise. Og joda, vi fører også noen klær som kan minne om plaggene vi tobeinte har på oss, men disse skal være varme og behagelige.  

Kjøp billig hundemat på nett | Leveringen fikser vi

Vi leverer selvfølgelig varene dine helt hjem, slik at du slipper å frakte tunge sekker med hundefôr med deg hjem. Dette er jo særdeles praktisk ved store og tunge leveranser, eller for deg som ikke har tilgang til bil. Bestiller du for mer enn 499 kr spanderer vi attpåtil frakten. For ordinære varer du bruker ofte, har vi også alterativer med Auto-påfyll, slik at du automatisk får tilsendt en ny ordre når den forrige nærmer seg slutten. 

Outlet til hund | Velkommen tilbake

Fant du ikke det du søker? Ta gjerne en kikk i Dyrekassens butikk for øvrig. Der har vi alt av hundemat, hundetilbehør og hundeklær. For nedsatte varer anbefaler vi at du kikker innom med jevne mellomrom for nyheter. Meld deg gjerne også på nyhetsbrevet vårt, så får du tilgang til eksklusive kampanjer med tilbud på hundemat, info om kupp du kan gjøre i vår outlet til hund og mer til. 

Vis mindre
1 — 36 av 74 produkter
Til toppen