Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Sammenleggbart hundebur

Sammenleggbart hundebur

Kjøp sammenleggbart hundebur hos Dyrekassen

Trenger du et sammenleggbart hundebur eller en reiseveske du lett kan stue vekk når det ikke er i bruk? Eller ønsker å ta med deg et bur som hunden din kan trekke seg tilbake til når du er på hundeutstilling, kontoret eller hytta? Da er et sammenleggbart hundebur tingen for deg. Her finner du et utvalg av praktiske hundebur og -vesker som du enkelt klapper sammen når det ikke er i bruk. Sjekk utvalget i nettbutikken og finn ditt nye sammenleggbare hundebur! 

Les mer

Fordeler med sammenleggbare hundebur

En av de største fordelene med slike hundebur er, ikke overraskende, at de kan brettes sammen. Dette er utrolig praktisk både når du lagrer hundeburet når det ikke er i bruk, eller hvis du vil frakte det fra A til B uten hunden i. De fleste modellene er dessuten svært lette slik at du ikke trenger å bære med deg mange kilo ekstra når hunden er med. Enkelte transportvesker kan oppleves som for tunge hvis du må bære denne over lengre strekninger.

Litt avhengig av modell vil du finne sammenleggbare bur med håndtak eller reimer som gjør det lett å bære buret med seg. Dersom du har tenkt til å bruke det sammenleggbare buret en del mens du beveger deg til fots, anbefaler vi at du velger en med reimer eller håndtak som du selv foretrekker og synes er behagelig å bære. For noen vil dette være håndtak på toppen av buret, mens andre best kan like en veskereim over skulderen.

Sikkerhet for sammenleggbare hundebur 

Du får kjøpt sammenleggbare hundebur laget av stoff såvel som metall. Vi må understreke at myke bur ikke er kollisjonstestet og dermed ingen fullverdig erstatning for et skikkelig bilbur. Hvis du bare trenger et alternativ til en reiseveske eller et bur du har stående hjemme eller et sted du er på besøk, kan et sammenleggbart hundebur likevel være et utmerket valg. Her kan du nemlig holde hunden trygt på plass, og den kan bruke buret som soveplass. Når du velger et bur, bør du dessuten sjekke at det har godt med lufting. 

Sammenleggbare hunderbur i ulike størrelser

Sammenleggbare hundebur får du kjøpt i ulike størrelser, slik at det er mulig å finne noe som passer både små og store hunder. Til små hunder får du kjøpt bur av både canvasstoff, hardcase-modeller og metallbur, mens de største burene som regel er i stoff eller laget av metallgitter. De aller minste burene er lette å ta med seg på tur, og du vil også kunne velge blant et stort utvalg av flotte vesker til hund. Er du usikker på om buret er stort nok til hunden din, er det bare å ta målebåndet fatt. Buret må være stort nok til at hunden har plass til å stå, ligge og snu seg rundt uten problemer. Et bur som er for lite vil være svært ubehagelig for hunden og absolutt ikke å anbefale. 

Sammenleggbart hundebur av metall

Vi får med jevne mellomrom inn sammenleggbare hundebur av metall, så sjekk utvalget her og se om du finner noe du liker. Metallbur tar opp ganske mye plass når de ikke er i bruk, men har den fordelen at de er solige og man kan lett holde øye med Fido, så du er nok ikke den eneste som er på utkikk etter et sammenleggbart metallbur. 

Vannavvisende hundebur

De fleste stoffburene og hardcase-burene vi tilbyr er laget av vannavvisende materialer som tåler både fukt og slitasje. Dersom du har tenkt til å bruke det sammenleggbare hundeburet ditt til transport og kommer til å bevege deg en del utendørs, anbefaler vi at du velger et bur laget av vannavstøtende materialer. Disse er dessuten lette å rengjøre med en fuktig klut og mild såpe etter behov. 

Kjøp hundebur og annet tilbehør hos Dyrekassen

Her hos Dyrekassen tilbyr vi det meste du trenger til transport av hunden din, enten du er på utkikk etter et sammenleggbart hundebur eller et annet bur til bil eller fly. Sjekk dessuten gjerne vårt utvalg av annet nyttig utstyr til hunden din, enten du søker godt turutstyr, spennende leker for timesvis av moro eller et deilig og smakfult hundefor. Handler du for mer enn 499 kr, spanderer vi frakten, og varene leveres snarlig hjem til deg eller til nærmeste utleveringssted. Vi ønsker god fornøyelse på handleturen!

Vis mindre
1 — 4 av 4 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen