Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Eukanuba

Merke
Sortering
48 produkter i Eukanuba
Eukanuba hundemat kattemat hundefôr på nett

Eukanuba - hundemat, hundefôr og kattemat

Hundefôr og kattefôr fra Eukanuba er store favoritter i Norge. Hundematen består av en rekke forskjellige typer hundefôr basert på alder, tilstander og rase. Denne vissheten om at man kjøper hundefôr som er perfekt for din hunds rase, er nok en av grunnene til at nordmenn elsker Eukanuba hundemat. Fôret kjøper du enklest via vår nettbutikk. Kattefôret fra Eukanuba er litt enklere satt sammen da man som regel tar utgangspunkt i kattens alder og noen få tilstander når man velger fôr. Du kan være trygg på at fôret dekker alt dette og sørger for et helhetlig kosthold for alle katter. 

Les mer

Eukanuba til katt og hund

Eukanuba til katt og hund er et av de foretrukne merkene for kunder i Norge og hundene og kattene våre liker tydeligvis innholdet. Det fremkommer tydelig på sekkene hvem fôret passer til, noe som gjør det enklere å velge rett mat til ditt kjæledyr. Siden vi liker tradisjon og trygge ting her i Norge, er det ikke uventet at dette også vises i hvilket fôr vi velger til kjæledyrene våre. Vi kan trygt anbefale Eukanuba til katt og hund, og anbefaler deg også å sette det på fast levering hvis det er dette fôret du alltid kjøper. Da kan du bestemme intervallene selv, få det levert helt hjem hver gang du trenger det og det koster ikke en krone ekstra. Det heter auto-påfyll og er vår tjeneste til hundeeiere og katteeiere som kjøper Eukanuba på nett i Norge.

Eukanuba hundefôr

Hundefôret er siktet inn spesifikt mot mange raser. Eukanuba velger å være veldig konkret, og mange hundeeiere setter pris på dette. De kan kjøpe Eukanuba hundefôr vel vitende om at det er perfekt for deres labrador, golden retrievere, dachs og mange andre raser. Fôret produseres også i mer generelle varianter. 

 • Fôr til stor rase
 • Fôr  til middels stor rase
 • Fôr til liten rase
 • Fôr for leddproblemer
 • Fôr for vektkontroll
 • Fôr for valp
 • Fôr til senior
 • Fôr for aktive hunder

Dette er bare noen eksempler på hundefôr fra Eukanuba. Du kan trygt si at alle finner noe de liker og som hunden har det godt med. Eukanuba er også kjent for å tenke helhetlig kosthold, og det skal være en komplett diett slik at alle behov for vitaminer og protein er dekket.

Eukanuba hundemat kjøper du via Dyrekassen. Hos oss finner du det gode utvalget og den beste måten å få levert fôret. Å få Eukanuba hundemat levert på døren er bedre for ryggen og tiden din, bare tenk så mye tid og krefter du sparer på denne måten. Eukanuba hundemat kommer nemlig i ganske tunge sekker.

Eukanuba kattefôr

Kattemat fra Eukanuba har alt man trenger til katten, og er et komplett fôr for alle behov og livsfaser. Du finner fôr tilpasset for sterilisert katt, samt for kattunger og eldre katter.  Fôret har alt man trenger for et balansert kosthold som forlenger livet og gir sunn og god helse, noe man oppnår med kvalitetsinnhold og en helhetlig tankegang. Eukanuba kattefôr er et tradisjonelt og godt valg for alle som setter pris på sin firbente.

 • Fôr for sterilisert katt
 • Fôr for kattunge
 • Fôr for senior katt
 • Fôr for voksen katt

Disse typene kattemat dekker egentlig alt du trenger, bortsett fra eventuelle problemer som kan oppstå og som sjekkes av veterinær. Da er det kanskje riktig med et spesialfôr, men det får du beskjed om av veterinæren. Husk at du skal gå til veterinær jevnlig med katten din. Katter forteller ikke når de har vondt, og vi er mye flinkere til å gå med hundene våre.

Eukanuba tørrfôr til hund og katt

Vi anbefaler å ha Eukanuba tørrmat til katt og hund som basis i kostholdet. Hvis du ønsker å gi våtfôr så helst i små mengder og av og til. Eukanuba tørrfôr er nemlig mye mer næringsrikt, og i våt mat er det mye væske og mindre næring. Bruk dette som smaksforsterker eller belønning, men Eukanuba tørrfôr til hund og katt skal være det viktigste i kostholdet. Kulene med tørffôr hjelper til og med på helsen. Du skulle ikke tro det når du kjenner ånden etter et måltid, men da er tennene renset og har fått en form for tannpus. Veldig fin ekstra effekt når du velger Eukanuba tørrmat til katt og hund.

Vis mindre
1 — 36 av 48 produkter
Til toppen