Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Orijen

Merke
Sortering
16 produkter i Orijen
OrijenOrijen hundefôr kattefôr godbiter

Orijen hundefôr, kattefôr og godbiter

Orijen hundefôr kjøper du enklest hos Dyrekassen på nett i Norge. Da får du et av markedets absolutt beste produkter, og kvaliteten på råvarene i Orijen hundefôr og hundemat er på det høyeste nivået. Det er villfanget fisk og frittgående fugl. Alt er trygt, kjent og utrolig sunt og smakfullt for hunden din. Det samme gjelder Orijen kattefôr, her får du også de reneste smakene og de beste råvarene. Du kan også kjøpe Orijen godbiter som er superdeilige og veldig sunne for hund og katt. Den perfekte belønningen når klorestativet brukes som det skal eller "sitt" faktisk blir til sitt.

Les mer

Orijen hundefôr

Orijen hundefôr består av serier med variert innhold. Her finner du fugl, fisk og rødt kjøtt blandet med deilige ingredienser. Det er stappfullt av vitaminer, mineraler og fettsyrer som er supert for hundens helse. Det brukes ingen konserveringsmidler når råvarene i Orijen hundefôr og hundemat fryses ned, noe som sørger for at smaken beholdes, og all næringen lukkes inne på innsiden. Fersk frukt, grønnsaker og bær blandes sammen med kjøtt og totalen blir smaksbomber som er stappfulle av gode ting for hunden din. Orijen hundefôr og hundemat kommer fra deres prisbelønte kjøkken i Canada, og som du skjønner er det hundefôr litt utenom det vanlige.

Kjøpe Orijen hundefôr på nett i Norge

Orijen hundefôr handler om størrelse og livsstadier når du skal velge riktig type. Her er det ikke snakk om mange forskjellige valg for behov og tilstander, men et enklere syn på det å finne riktig fôr. Smakene er rene, og det er alltid mulig å finne noe hunden din faktisk spiser. Kanskje liker den ikke fisk - da prøver du en av de andre smakene. Det er lett å skifte fôr til hund, bare gjør det gradvis ved å mikse nytt og gammelt. Når du skal kjøpe Orijen hundefôr og hundemat på nett i Norge får du også tilbud om kornfritt fôr. Kornfritt er viktig for enkelte hunder, mens noen andre igjen trenger litt korn i maten sin.

Orijen hundefôr og hundemat deles inn på denne måten.

 • Orijen til valp
 • Orijen til voksen hund
 • Orijen til senior hund

Du har også disse kategoriene.

 • Orijen kornfritt
 • Orijen for sunn vekt og vektredusering
 • Orijen for liten rase
 • Orijen for middels rase
 • Orijen for stor rase
 • Orijen begrensede ingredienser

Orijen kattefôr

Orijen kommer fra latinsk og betyr opprinnelse eller begynnelse og der ligger mye av tankegangen bak kattematen til Orijen. Det skal være laget slik kattene spiste opprinnelig, og det skal ikke brukes noe som ikke ville vært et naturlig valg for katten i naturen. I Orijen kattefôr brukes de samme supersunne, trygge og smakfulle råvarene som i hundematen. Orijen har også en filosofi som heter Whole Prey, som betyr at i Orijen kattefôr og kattemat finner du i tillegg til deilig kjøtt, frukt, grønnsaker og bær også lever, marg og brusk. Dette er ting katten normalt ville spist i naturen, og de inneholder andre typer næring og mineraler enn rent kjøtt. Det kan være vanskelig eller umulig å reprodusere disse tingene, og det er derfor riktig å bruke Whole Prey prinsippet i Orijen kattefôr for et komplett kosthold.

Orijen kattefôr på nett i Norge kjøper du i vår nettbutikk. Da leverer vi hjem på døren, altså ingen henting av pakker på butikken. Å kjøpe Orijen kattefôr og kattemat hos Dyrekassen er trygt og enkelt. Du kommer aldri til å gå tilbake hvis du først forsøker det.

Orijen godbiter

Orijen godbiter er selvsagt utrolig deilige og er basert på det samme som fôret- det er rene, trygge, deilige og sunne ingredienser. Ikke se på godbitene som kun snacks, de er også viktig for kostholdet hvis du kjøper korrekt type. Godbitene fra Orijen er selvsagt den perfekte samarbeidsparteren til fôret. Hunden eller katten din kjenner igjen smakene og elsker dem garantert. Godbitene finner du selvsagt hos oss, og du får blant annet disse smakene å velge blant.

 • Orijen godbiter med biffkjøtt
 • Orijen godbiter med lam
 • Orijen godbiter med frittgående and
 • Orijen godbiter med villsvin

Serien med Orijen godbiter kommer også med nøyaktig samme protein - altså kjøtt - som mange av fôrsekkene. Finn den som matcher ditt fôr, og legg til en liten pose med godbiter neste gang du kjøper fôr fra Orijen hos Dyrekassen.

Orijen valpefôr

Orijen valpefôr kommer i Orijen Puppy og Orijen Puppy Large. Sistnevnte for store raser, da de kan ha litt andre behov enn små raser. Begge valpefôrene består av en sunn og deilig blanding av frittgående kylling og kalkun, sammen med fisk for å få inn fettsyrene som Omega 3. Egg fra frittgående høner er også med, en veldig deilig form for protein som binder sammen smakene. Orijen valpefôr bygger på nøyaktig samme prinsipp som resten av hundefôrsortimentet- hele dyret brukes. Det skal være en rågod diett lik den hunden hadde hatt fra naturens side. Resultatet er en sunn valp som med Orijen valpefôr får en perfekt start på et langt hundeliv. Orijen valpefôr kjøpes i vår nettbutikk, og med vårt utvalg og vår ekspertise kan vi garantere at du blir fornøyd. Kontakt kundeservice hvis du trenger råd om valg av fôr eller tips underveis, vi har lang erfaring med alle hunderaser og fôrtyper.

Vis mindre
1 — 16 av 16 produkter
 • Side 1 av 1
Til toppen