Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Orijen

Merke
Sortering
22 produkter i Orijen
OrijenOrijen hundefôr kattefôr godbiter

Orijen hundefôr, kattefôr og godbiter

Orijen hundefôr og hundemat kjøper du på nett i Norge. Da får du et av markedets absolutt beste produkter. Kvaliteten på råvarene i Orijen hundefôr og hundemat er på det høyeste nivået. Det er villfanget fisk og frittgående fugl. Alt er trygt, kjent og utrolig sunt og smakfullt for hunden din. Det samme gjelder Orijen kattefôr og kattemat som du kjøper på nett i Norge. De reneste smakene og de beste råvarene. Du kan også kjøpe Orijen godbiter på nett i Norge. Orijen godbiter er superdeilige og faktisk veldig sunne for hund og katt. Den perfekte belønningen når klorestativet brukes som det skal eller sitt faktisk blir til sitt.

Les mer

Orijen hundefôr og hundemat

Orijen hundefôr og hundemat består av serier med variert innhold. Her finner du fugl, fisk og rødt kjøtt blandet med deilige ingredienser. Det er stappfullt av vitaminer, mineraler og fettsyrer som er supert for hundens helse. Det brukes ingen konserveringsmidler når råvarene i Orijen hundefôr og hundemat fryses ned. Smaken beholdes, og all næringen lukkes inne på innsiden. Fersk frukt, grønnsaker og bær blandes sammen med kjøtt. Totalen blir smaksbomber som er stappfulle av gode ting for hunden din. Orijen hundefôr og hundemat kommer fra dere prisbelønte kjøkken i Canada. Som du skjønner er det hundefôr litt utenom det vanlige.

Kjøpe Orijen hundefôr og hundemat på nett i Norge

Orijen hundefôr og hundemat handler om størrelse og livsstadier når du skal velge riktig type. Her er det ikke snakk om mange forskjellige valg for behov og tilstander, men et enklere syn på det å finne riktig fôr. Smakene er rene. Det er alltid mulig å finne noe hunden din faktisk spiser. Kanskje liker den ikke fisk - da prøver du en av de andre smakene. Det er lett å skifte fôr til hund. Bare gjør det gradvis ved å mikse nytt og gammelt. Når du skal kjøpe Orijen hundefôr og hundemat på nett i Norge får du også tilbud om kornfritt fôr. Kornfritt er viktig for enkelte hunder, mens noen andre igjen trenger litt korn i maten sin.

Orijen hundefôr og hundemat deles inn på denne måten.

 • Orijen til valp
 • Orijen til voksen hund
 • Orijen til senior hund

Du har også disse kategoriene.

 • Orijen kornfritt
 • Orijen for sunn vekt
 • Orijen for vektredusering
 • Orijen for liten rase
 • Orijen for middels rase
 • Orijen for stor rase
 • Orijen begrensede ingredienser

Orijen kattefôr og kattemat

Orijen kommer fra latinsk og betyr opprinnelse eller begynnelse. Og der ligger mye av tankegangen bak Orijen kattefôr og kattemat. Det skal være laget slik kattene spiste opprinnelig. Det skal ikke brukes noe som ikke ville vært et naturlig valg for katten i naturen. I Orijen kattefôr og kattemat brukes de samme supersunne, trygge og smakfulle råvarene som i hundematen. Orijen har også en filosofi som heter Whole Prey. Det betyr at i Orijen kattefôr og kattemat finner du i tillegg til deilig kjøtt, frukt, grønnsaker og bær også lever, marg og brusk. Dette er ting katten normalt ville spist i naturen. De inneholder andre typer næring og mineraler enn rent kjøtt. Det kan være vanskelig eller umulig å reprodusere disse tingene, og det er derfor riktig å bruke Whole Prey prinsippet i Orijen kattefôr og kattemat for et komplett kosthold.

Orijen kattefôr og kattemat på nett i Norge kjøper du fra Dyrekassen. Da leverer vi hjem på døren, altså ingen henting av pakker på butikken. Å kjøpe Orijen kattefôr og kattemat på nett i Norge er trygt og enkelt. Du kommer aldri til å gå tilbake hvis du først forsøker det.

Orijen tørrmat, tørrfôr til hund, katt, valp og kattunge

Orijen tørrmat er det vanligste å kjøpe. Tørrfôr er det beste valget og det sunneste valget for både hund og katt. Orijen har også lansert frysetørket hundefôr. Det er for dere som vil ha råfôr. Framgangsmåten ved servering er litt annerledes, og det er en type fôr du setter deg inn i og leser litt om før du prøver det.

Orijen godbiter

Orijen godbiter er selvsagt utrolig deilige. De bruker samme filosofi som med Orijen hundefôr og Orijen kattemat - det er rene, trygge, deilige og sunne ingredienser. Ikke se på godbitene som kun snacks. De er også viktig for kostholdet hvis du kjøper korrekt type, som Orijen godbiter du kjøper på nett i Norge. Orijen godbiter er selvsagt den perfekte partneren til Orijen fôr. Hunden eller katten din kjenner igjen smakene og elsker dem garantert. Orijen godbiter kjøper du på nett i Norge og får blant annet disse smakene å velge blant.

 • Orijen godbiter med biffkjøtt
 • Orijen godbiter med fisk
 • Orijen godbiter med lam
 • Orijen godbiter med frittgående and
 • Orijen godbiter med villsvin

Serien med Orijen godbiter kommer også med nøyaktig samme protein - altså kjøtt - som mange av fôrsekkene. Finn den som matcher ditt fôr, og legg til en liten pose med godbiter neste gang du kjøper Orijen hundefôr eller Orijen kattemat på nett.

Orijen valpefôr

Orijen valpefôr kommer i Orijen Puppy og Orijen Puppy Large. Sistnevnte er som du forstår for store raser. De kan ha litt andre behov enn små raser. Begge Orijen valpefôr består av en sunn og deilig blanding av frittgående kylling og kalkun, sammen med fisk for å få inn fettsyrene som Omega 3. Egg fra frittgående høner er også med, en veldig deilig form for protein som binder sammen smakene. Orijen valpefôr bygger på nøyaktig samme prinsipp som Orijen hundefôr. Hele dyret brukes. Det skal være en rågod diett lik den hunden hadde hatt fra naturens side. Resultatet er en sunn valp som med Orijen valpefôr får en perfekt start på et langt hundeliv. Orijen valpefôr kjøpes på nett i Norge hos Dyrekassen. Med vårt utvalg og vår ekspertise kan vi garantere at du blir fornøyd. Kontakt kundeservice hvis du trenger råd om valg av fôr eller tips underveis. Vi har lang erfaring med alle hunderaser og fôrtyper.

Vis mindre
1 — 21 av 22 produkter
 • Side 1 av 1
Til toppen