Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan

Merke
Spesielle behov
Sortering
1 produkter i Purina Pro Plan
Purina Pro Plan hundefôr kattefôr hundemat

Purina Pro Plan hundefôr, kattefôr, hundemat

Purina Pro Plan hundefôr og kattefôr kjøper du hos Dyrekassen. Vi har stort utvalg, gode priser og fantastisk service med blant annet hjemlevering. Purina Pro Plan tørrfôr til hund er næringsrikt og supersunt fôr med deilige ingredienser og god smak, og det samme gjelder selvsagt for kattefôret.  Våtfôret fra Purina til katt kommer i pakker med flere poser og har deilige smaker som kylling og kalkun, som er kattens favoritter. Kjøp Purina Pro Plan på nett i dag og få levert raskt helt hjem på døren.

Les mer

Purina Pro Plan hundefôr

Purina Pro Plan hundefôr er anbefalt av veterinærer, og brukes hos showhunder for å være i toppform med skinnende blank pels og sunn hud. Over 500 næringseksperter, forskere og veterinærer jobber med utvikling av smakfulle, sunne, næringsrike og innovative oppskriftene. Tørrfôr er anbefalt som det viktigste og grunnleggende i hundens kosthold, og er generelt er det hunden skal spise mest av. Purina Pro Plan tørrmat og tørrfôr til hund består av en serie fôrtyper med forskjellig formål. Her er de forskjellige typene, hvor du kan finne ditt favorittfôr fra Purina Pro Plan tørrfôr til hund.

Purina Pro Plan Optibalance

Et balansert kosthold med komplett innhold som dekker alle hundens behov. Inneholder mye antioksidanter, som er svært viktig for balansen i kroppen og gir også sunne tarmer og fordøyelse. Dette er et godt valg for alle som ikke trenger et fôr for å pleie spesielle behov eller tilstander.

Purina Pro Plan Optidigest

Optidigest passer godt  til hund som kan slite med fordøyelsesproblemer. Dette er et vanlig problem hos hunder, og kan behandles greit med riktig type tørrfôr. Ingrediensene er spesielt utvalgt fordi de har positiv effekt på tarmer, avføring og fordøyelse.

Purina Pro Plan Optiweight

For å hjelpe hunden med å holde sunn vekt, er det viktig å gi et godt fôr som er tilpasset dette. Overvekt kan være et stort problem for en hund- det blir ekstra slitasje på kropp og ledd, men også hjertet er spesielt utsatt. Optiweight hjelper til med å holde balansen i vekten og tilfører den næringen hunden trenger i en fase hvor helse er ekstremt viktig. Justert mengde fiber gjør at fôret gir en god følelse av metthet.

Purina Pro Plan Optiderma

Problemer med hud og pels er normalt men kan motvirkes ved bruk av rett tørrfôr. Slike problemer er ofte forbundet med intoleranse for enkelte ingredienser. Optiderma er perfekt sammensatt for å være skånsom mot sensitive mager hos hunder. Det inneholder næringsstoffer som forbedrer pels og huds tilstand, samtidig som det gir hunden all næring og vitaminer den trenger i hverdagen.

Purina Pro Plan Optistart

En perfekt start på hundelivet får din nye firbente venn med Optistart. Riktig mengde kalorier, karbohydrater og korrekt sammensetning av vitaminer og næring skal være på plass, og fôret til valp kommer i forskjellige versjoner basert på hundens størrelse som voksen.

Purina Pro Plan Optipower

Dette er den riktige typen tørrfôr for alle med ekstremt høyt nivå på aktivitet og trening. De har helt andre behov for tilført energi enn hos hunder som har lave nivåer, og trenger et fôr med sammensetning som lar dem hente seg inn igjen raskere. Vekten opprettholdes også, og de blir ikke like fort trøtt under aktivitet.

Purina Pro Plan kattefôr 

Purina Pro Plan kattefôr kjøper du på nett hos Dyrekassen. Vi har fôrtyper som dekker alle normale behov og livsfaser hos katter og du vil finne fôr for både kattunge, sterilisert katt og senior hos oss. 

Purina Pro Plan våtfôr til katt

Våtfôr fra Purina til katt er deilige, smakfulle og næringsrike porsjoner med deilig kattemat. De kommer i pakning med flere små pakker våtfôr, og kommer i to varianter- for junior og for sterilisert katt. Våtfôr smaker generelt bedre enn tørrfôr, men det inneholder litt mindre næring og vitaminer. Derfor skal du i utgangspunktet ha tørrfôr som det viktigste i kattens kosthold. Purina Pro Plan våtfôr til katt er et fint tillegg for å heve appetitten hvis katten ikke spiser nok, eller en belønning når det er på sin plass. Du kan også med fordel blande våtfôr med tørrfôr. Katter som drikker lite vann kan ha godt av å få våtfôr siden det er mye væske i dette.

Vis mindre
1 — 1 av 1 produkt
  • Side 1 av 1
Til toppen