Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Specific

Merke
Sortering
62 produkter i Specific
Specific hundefôr kattemat veterinærfôr

Specific - Hundefôr og kattefôr

Specific  kjøper du på nett fra Dyrekassen. Her får du stort utvalg, trygg handel og rask levering. Specific hundefôr er spesielt utviklet for å hjelpe på forskjellige behov og tilstander hos hunder. Her ligger det grundig vitenskap bak hver eneste sekk, med svært gode ingredienser og masse sunn næring. Smakfullhet er selvsagt bevart, og både hunde- og kattefôret er deilig på smak. Der finnes en sekk for alle behov en katt og eier kan ha.

Les mer

Specific tørrfôr til hund

Specific tørrfôr til hund er det viktigste og riktige du skal gi hunden din for å sikre god helse gjennom høyt innhold næring og vitaminer. Specific tørrfôr til hund kommer i en rekke forskjellige typer, som dekker alle tenkelige behov og livsstadier. . Specific kjøper du lettest i vår nettbutikk, og får pakken med tunge fôrsekker levert helt hjem på døren.

Specific Puppy Medium Breed

Valpefôret er spesielt laget for å dekke behovet hos valper i middels størrelse raser og drektige og diende tisper. Ernæringsnivået er perfekt for raser som veier 10-25 kilo som voksen.

Specific Adult Small Breed CXD-S

Dette er Specific sitt tørrfôr til hund av små raser opp til 10 kilo og sørger for et balansert og komplett kosthold. Det inneholder mye proteiner, Omega 3 og passer middels aktivitetsnivå.

Specific Adult Large & Giant Breed CXD-XL

Et komplett Specific tørrfôr til store raser og gigantraser i voksen alder, 18-24 måneder og eldre. Det er lett fordøyelig og passer til moderat energinivå. De aller største hundene er jo ikke alltid de mest aktive. Kulene i denne typen Specific tørrmat til hund er store slike at hunden spiser saktere enn hvis den får små fôrkuler.

Specific Puppy Large & Giant Breed CPD-XL

Valpefôr til store raser fra 25 kilo og oppover i voksenvekt. Et komplett fôr fra Specific som dekker alle ernæringsbehov som valp.

Specific våtfôr til hund

Specific våtfôr til hund er deilige godbiter som du kan ha i tillegg til ditt vanlige Specific tørrfôr til hund. Som vi har sagt mange ganger før - våtfôr inneholder ikke nok næring til å være det eneste kostholdet til en hund, men er et fint tilskudd til et kosthold bestående hovedsakelig av tørrfôr. Men noen ganger må man kanskje bruke litt Specific våtfôr til hund, og det kan ofte være lurt å blande våtfôr i tørrfôret til hund for å få smaken opp til et nytt nivå hvis matlysten er dårlig. Det kan også gis som belønning. Her er noen av våre mest populære varianter:

Specific Dog Lunch

Spesielt tilpasset hunder med høyt til svært høyt energinivå. Det passer altså til de som forbrenner mye under aktivitet, men kan også brukes til hunder som skal komme seg etter sykdom. Det har høyt fettinnhold og skal altså ikke spises av hunder som kan legge lett på seg.

Specific Weight Reduction CRW

Et deilig Specific våtfôr til hund som passer alle raser og aldersgrupper. Det er fint til hunder med lavt energinivå, og som du ser av navnet passer det også for hunder som må gå litt ned i vekt for å være ved god helse.

Specific Senior All Breeds CGW

Spesielt sammensatt for eldre hunders behov. Hjelper på hjerte og nyrer og inneholder mye Omega 3 som er godt for ledd, hud og pels. Denne typen Specific våtfôr til hund egner seg best som tillegg til et kosthold basert på Specific tørrfôr til hund.

Specific tørrfôr til katt

Specific tørrmat til katt er basis i et sunt kosthold også for katter. Mange gir mye våtfôr til katten- det er egentlig helt greit å gi i moderate mengder, men pass på at tørrfôr utgjør grunnlaget. Dette er våre mest populære sekker, som dekker alle kattens behov og livsfaser.

Specific Allergy Management FDD-HY

Komplett tørrfôr til katt som har fôrallergi eller fôrintoleranse. Passer også fint for katter som har problemer med fordøyelse.

Specific Weight Reduction FRD

Dette er riktig type tørrfôr til katt som må ned i vekt. Overvekt er forbundet med en rekke fysiske plager som kan oppstå., og en overvektig katt trenger for eksempel Specific tørrfôr for å finne tilbake til idealvekten og leve et bedre liv.

Specific Adult FXD

Balansert, lett fordøyelig og smakfullt Specific tørrfôr til katt. Denne typen er et vedlikeholdsfôr til katter i voksen alder fra 1-7 år. Vedlikeholdsfôr er fôr som passer katter uten spesielle behov eller sykdommer.

Specific Kitten FPD

Dekker ernæringsbehov hos kattunger fram til de er 12 måneder gamle. Fungerer også veldig bra for drektig og diende hunkatter.

Specific våtfôr til katt

Specific våtfôr til katt kommer i like typer som Specific tørrfôr til katt. De passer forskjellige behov og livsfaser hos katten, og inneholder mye næring. Våtfôr til katt er spesielt deilig og smakfullt og det kan derfor være fristende å gi dette til katten hele tiden, men det er anbefalt å gi det i tillegg til tørrfôr eller som ekstra kos i ny og ne. Specific våtfôr til katt finner du i vår nettbutikk, og vi leverer pakken helt hjem på døren din, slik at du slipper å bære tungt fôr og kattesand helt hjem.

Specific veterinærfôr

Specific veterinærfôr brukes av svært mange for å hjelpe på forskjellige plager og behov hos hunder og katter. Det kan være for eksempel problemer med hud og pels. Et riktig Specific veterinærfôr kan gjøre stor forskjell i livet for din firbente venn.

Vis mindre
1 — 36 av 62 produkter
Til toppen