Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Specific

Merke
Sortering
66 produkter i Specific
Specific hundefôr kattemat veterinærfôr

Specific - Hundefôr og kattemat

Specific hundefôr og kattemat kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen. Her får du stort utvalg, trygg handel og rask levering. Specific hundefôr og hundemat er spesielt utviklet for å hjelpe på forskjellige behov og tilstander hos hunder. Her ligger det grundig vitenskap bak hver eneste sekk, med svært gode ingredienser og masse sunn næring. Smakfullhet er selvsagt bevart. Specific hundefôr og hundemat er deilig på smak. Det samme gjelder Specific kattefôr og kattemat. Det er en sekk for alle behov en katt og eier kan ha. Også Specific kattefôr og kattemat kjøper du på nett i Norge her hos Dyrekassen.

Les mer

Specific tørrfôr til hund

Specific tørrmat til hund er det viktigste og riktige du skal gi hunden din for å sikre god helse gjennom høyt innhold næring og vitaminer. Specific tørrfôr til hund kommer i en rekke forskjellige typer, som dekker alle tenkelige behov og livsstadier. Dette er noen av de mest populære. Specific tørrfôr til hund kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen, og får pakken med tunge fôrsekker levert helt hjem på døren.

Specific tørrfôr til hund - Puppy Medium Breed

Det valpefôret er spesielt laget for å dekke behovet hos valper i middels størrelse raser og drektige og diende tisper. Ernæringsnivået er perfekt for raser som veier 10-25 kilo som voksen.

Specific tørrmat til hund - Adult Small Breed CXD-S

Dette er Specific tørrfôr til hund av små raser opp til 10 kilo. Det er et balansert og totalt kosthold. Det inneholder mye proteiner, Omega 3 og passer middels aktivitetsnivå.

Specific tørrfôr til hund - Adult Large & Giant Breed CXD-XL

Et komplett Specific tørrfôr til store raser og gigantraser i voksen alder. Altså 18-24 måneder og eldre. Det er lett fordøyelig og passer til moderat energinivå. De aller største hundene er jo ikke alltid de mest aktive. Kulene i denne typen Specific tørrmat til hund er store slike at hunden spiser saktere enn hvis den får små fôrkuler.

Specific tørrmat til hund - Puppy Large & Giant Breed CPD-XL

Valpefôr til store raser fra 25 kilo og oppover i voksenvekt. Et komplett fôr fra Specific som dekker alle ernæringsbehov som valp.

Specific våtfôr til hund

Specific våtfôr til hund er deilige godbiter som du kan ha i tillegg til ditt vanlige Specific tørrfôr til hund. Som vi har sagt mange ganger før - våtfôr inneholder ikke nok næring til å være det eneste kostholdet til en hund. Tørrfôr er mye sunnere. Men noen ganger må man kanskje bruke litt Specific våtfôr til hund. Det kan gis sammen med Specific tørrmat til hund for å få smaken opp til et nytt nivå hvis matlysten er dårlig. Det kan også gis som belønning. Her er noen av våre mest populære. Specific våtfôr til hund kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen.

Specific våtfôr til hund - Dog Lunch

Spesielt tilpasset hunder med høyt til svært høyt energinivå. Det passer altså til de som forbrenner mye under aktivitet. Kan også brukes til hunder som skal komme seg etter sykdom. Det har høyt fettinnhold og skal altså ikke spises av hunder som kan legge lett på seg.

Specific våtfôr til hund - Weight Reduction CRW

Et deilig Specific våtfôr til hund som passer alle raser og aldersgrupper. Det er fint til hunder med lavt energinivå, og som du ser av navnet passer det også for hunder som må gå litt ned i vekt for å være ved god helse.

Specific våtfôr til hund - Senior All Breeds CGW

Spesielt sammensatt for eldre hunders behov. Hjelper på hjerte og nyrer. Inneholder mye Omega 3 som er godt for ledd, hud og pels. Denne typen Specific våtfôr til hund egner seg best som tillegg til et kosthold basert på Specific tørrfôr til hund.

Specific tørrfôr til katt

Specific tørrmat til katt er basis i et sunt kosthold også for katter. Mange gir mye våtfôr til katten. Det er egentlig helt greit å gi i moderate mengder, men pass på at tørrfôr utgjør grunnlaget. Specific tørrfôr til katt kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen, og dette er våre mest populære sekker. De dekker alle kattens behov og livsfaser.

Specific tørrfôr til katt - Allergy Management FDD-HY

Komplett Specific tørrfôr til katt som har fôrallergi eller fôrintoleranse. Passer også fint for katter som har problemer med fordøyelse.

Specific tørrmat til katt - Weight Reduction FRD

Dette er riktig type Specific tørrmat til katt som må ned i vekt. Overvekt er forbundet med en rekke fysiske plager som kan oppstå. En overvektig katt trenger for eksempel Specific tørrfôr for å finne tilbake til idealvekten og leve et bedre liv.

Specific tørrfôr til katt - Adult FXD

Balansert, lett fordøyelig og smakfullt Specific tørrfôr til katt. Denne typen er et vedlikeholdsfôr til katter i voksen alder fra 1-7 år. Vedlikeholdsfôr er fôr som passer katter uten spesielle behov eller sykdommer.

Specific tørrmat til katt - Kitten FPD

Dekker ernæringsbehov hos kattunger fram til de er 12 måneder gamle. Fungerer også veldig bra for drektig og diende hunkatter.

Specific våtfôr til katt

Specific våtfôr til katt kommer i like typer som Specific tørrfôr til katt. De passer forskjellige behov og livsfaser hos katten, og inneholder mye næring. Specific våtfôr til katt er spesielt deilig og smakfullt. Det kan være fristende å gi dette til katten hele tiden, men det er anbefalt å gi det i tillegg til tørrfôr. Specific våtfôr til katt kjøpes på nett i Norge hos Dyrekassen. Vi leverer pakken helt hjem på døren din, slik at du slipper å bære tungt fôr og kattesand helt hjem.

Specific veterinærfôr

Specific veterinærfôr brukes av svært mange for å hjelpe på forskjellige plager og behov hos hunder og katter. Det kan være for eksempel problemer med hud og pels. Et riktig Specific veterinærfôr kan gjøre stor forskjell i livet for din firbente venn.

Vis mindre
1 — 36 av 66 produkter
Til toppen