Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Nordic Nature

Merke
Sortering
12 produkter i Nordic Nature
Nordic Nature hundefôr på nett

Nordic Nature - hundefôr

Nordic Nature er et norskprodusert hundefôr som består av norske råvarer, for utenom risen, og kommer i ulike varianter som er tilpasser ulike behov. Fôret har høy smaklighet og knasende gode kuler. De ulike fôrtypene er basert på hundenes alder, tilstander og størrelser, og kommer i 3 kg eller 12 kg, for utenom Adult small breed som kommer i 3 kg og 6 kg. 

Les mer

Fordeler med Nordic Nature

Fordelen med Nordic Nature er at fôret har veldig høy proteinfordøyelighet, noe som betyr at proteinene enklere blir tatt opp i kroppen. Når proteiner enklere blir tatt opp bidrar det til bedre restituering av muskler, og bedre pels og hud. Fôret har også kun underkanta 30 % karbohydrater og henter mesteparten av energien fra fett. Omega 3 som er i fôret kommer fra krill, og krill bidrar til bedre cellestruktur og støtter sunnere ledd, og demper generelle inflammasjoner. Nordic Nature henter hovedenergien fra fett og ikke karbohydrater, og alle fôrtypene inneholder mye glucosamin og kondrotin som bidrar til sunne ledd og fin, vakker pels. Alle fôrtypene fra Nordic Nature er allergivennlige, noe som vil si at det er lite allergener i fôret.

De ulike fôrtypene til Nordic Nature

Det finnes 9 ulike fôrtyper fra Nordic Nature, hvorav alle er tilpasset hunders ulike alder, tilstander og størrelser. Nordic Nature er et fôr hunden din skal kunne gå på gjennom hele livet, fra den er valp til den er en senior. 

Nordic Nature Puppy Small er for valper som vil ha en voksenvekt på inntil 15 kg. Fôrkulene er små så de er enkle å tygge på, og fôret passer for de fleste raser. Fôret bidrar også til sunn vekst og sunne ledd hos hunden.

Nordic Nature Puppy Medium/Large er for valper som vil ha en voksenvekt på over 15 kg. Fôrkulene er litt større og inneholder litt mindre fett enn hos Puppy Small. Fôret er allergivennlig, og bidrar til sunn vekst og sunne ledd. 

Nordic Nature Small Breed er for hunder som er inntil 10 kg. Fôret har større andel av hydrolisert protein som bidrar til bedre opptak av de livsviktige proteinene, og har høyt innhold av organisk sink og b-vitaminer. Inneholder også et høyt innhold av metionin for god pels og hud. Fôret er skreddersydd for små raser som har korte tarmer.

Nordic Nature Adult All Breed er et fôr for hunder som har nådd voksen alder. Fôrkulene er mellomstore og Adult All Breed passer for alle raser. Innholdet i fôret bidrar til sunn helse og sunne ledd hos hunden.

Nordic Nature All Breed Light er et fôr for hunder som har nådd voksen alder. Dette fôret er beregnet for hunder som er på vei til å oppnå overvekt, legger veldig enkelt på seg eller som har blitt overvektige. Fôret hjelpen hunden med å nå normalvekt ettersom det inneholder relativt lite fett og L-Carnitin for økt fettforbrenning. Det har også et høyt innhold av kostfiber som sørge for en metthetsfølelse hos hunden.

Nordic Nature Sensitive Skin & Coat All Breed er fôret for deg som har en sensitiv hund. Fôret er beregnet for hunder med mage- og tarmforstyrrelser, oppkast, diaré, gassproduksjon, mye avføring og kløe i huden. Det kan selvfølgelig også bli brukt av hunder som ikke har disse symptomene. Fôret har et høyt innhold av alle B-vitaminer, metionin og organisk sink. Dette er med på å bedre hud, pels og poter, og styrker immunforsvaret. Fôret kommer enten av kylling eller lam.

Nordic Nature Athletic Energy er et fôr som er beregnet hardtarbeidende hunder med et høyt aktivitetsnivå og som har nådd voksen alder. Fôret har ekstra antioksidanter som hjelper mot betennelser etter trening, har et høyt innhold av hydrolyserte proteiner og ekstra med proteiner og fett. Det inneholder også L-Carnitin som hjelper til med å øke restitusjonsevnen.

Nordic Nature Senior er fôret for hunder over 7 år. Fôret inneholder en moderat mengde fett og er lavt på fosfor som minimerer nyrebelastningen. Det inneholder mer antioksidanter som hjelper mot inflammasjoner, og B-vitaminer for å bedre både hud og pels. Fôret har også et høyt innhold av vitaminer E, rosmarin og betakaroten. Hensikten ved dette fôret er å gi de eldre hundene muligheten til å være sunne og mer aktive.

Vis mindre
1 — 12 av 12 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen