Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Acana

Merke
Sortering
32 produkter i Acana
Kjøp Acana hundefôr, hundemat, kattemat på nett i Norge

Acana - Hundefôr, kattefôr og valpefôr

Acana er blant markedslederne innen kvalitet på hunde- og kattefôr.  Til både hund og katt får du de beste råvarene, deilige smak og innhold rikt på vitaminer og næring. Samarbeid med lokale produsenter sikrer ferske råvarer fra trygge kilder, som er perfekt for alle som ønsker det beste for sitt kjæledyr. Utvalget av Acana  er stort -her finner alle en smak de liker.  Acana hundefôr og kattefôr kjøper du på nett i Norge og får levert helt hjem på døren.

Les mer

Acana hundefôr

Acana hundefôr består av flere serier, hver med sitt kjennetegn. Siden hunders behov er variert, er også Acanas hundefôr variert. Dette er noe av utvalget

 • Hundefôr med og uten korn
 • Fôr for hund i alle aldersgrupper
 • Fôr for alle raser, størrelser og livsstadier

Innholdet er basert på kjente og trygge kilder til protein, altså kjøtt og fisk.

 • Acana hundefôr med rødt kjøtt
 • Acana hundemat med fugl
 • Acana hundemat med fisk

Alle råvarene kommer fra kilder Acana samarbeider tett med. Derfor er Acana hundemat helt i toppen på kvalitet, og ligger også litt høyere i pris enn mye annet fôr.  Alt fôr fra Acana er laget med opptil 75% ferskt kjøtt fra gårder som ligger lokalt ved fabrikken og produseres så på fabrikkens egne prisvinnende kjøkken. Du kan selv enkelt sjekke mengden kjøtt i din fôrsekk, for øverst på listen er det fôret inneholder mest av og på Acana hundefôr vil du finne kjøttingrediensene først på listen. 

Acana kattemat

Acana kattemat er veldig næringsrikt og smakfullt. Den holder svært høyt kvalitet, og vi tenker at enda flere burde gi Acana kattemat til sin katt. Det er den perfekte veien til et sunt og langt liv.

 • Fôret fra Acana kan bidra til utvikling av hjerne og syn med viktig innhold som taurin, EPA og DHA som er essensielle for dette. Taurin er et stoff katter må ha, men som de ikke selv klarer å produsere, derfor er det viktig å servere fôr som inneholder gode mengder av dette.
 • Omegafettsyrer vil bidra til å gi din katt sunn og skinnende pels. Fôret fra Acana inneholder selvsagt nødvendige mengder av dette.
 • Proteinet i Acana kattemat gir sunn utvikling og vekst av skjelettet. Det hjelper også på utviklingen av musklene.
 • Kjøttinnholdet og frysetørket lever gir snadder smak. Mat fra Acana er godt på smak, og er derfor en favoritt hos de firbente. Dersom maten ikke smaker godt, vil ikke katten spise det, men med Acana er vi ikke redde for at dette skjer.  

Acana valpefôr

Acana valpefôr får du i Heritage serien, hvor du finner tre typer valpefôr. Siden hunder er kjøttetere må valpen selvsagt få protein og fett gjennom kjøtt fra den er liten. Her får den blant annet frittgående kylling, villfanget flyndre og andre deilige ingredienser. Acana valpefôr er stappfull av sunne ingredienser og alt valper trenger for å bygge seg sterke og leve et langt godt liv. Derfor er Acana til valp et ekstremt trygt valg for deg som er ny hundeeier.

Acana til kattunge

Acana til kattunge er egne fôrtyper. De er spesielt tilpasset oppstarten av livet og de behov kattungen har da. Ingrediensene er de samme og holder like høyt nivå som vanlige Acana kattematt, men Acana kattunge har noen små tilpasninger som gjør det perfekt for de små. Husk å sjekke når din katt skal gå over til vanlig Acana kattemat fra Acana til kattunge. De skal ikke gå for lenge på kattungematen da kroppens behov endrer seg når man vokser.

Kjøpe Acana hundefôr hos Dyrekassen

For å kjøpe Acana hundefôr på nett i Norge trenger du bare å besøke Norges favorittbutikk - Dyrekassen. Her får du stort utvalg til gode priser. Vi elsker å selge Acana hundefôr siden vi vet at kundene blir superfornøyde. Du kan ha Acana hundemat på Auto-påfyll. Da får du fast levering helt hjem på døren akkurat når du trenger det. De fleste vet hvor lenge en sekk med fôr til hunden varer. Da stiller du inn leveringsintervall og slipper å tenke mer på det. Levering helt hjem på døren får du også hvis du gjør enkeltkjøp hos oss, så slipper å dra tunge sekker med Acana tørrfôr med seg hjem på buss eller trikk. Eller bare det å bære det fra garasjen for den del. Kjøp Acana hundefôr hos Dyrekassen og få levert helt hjem på døren - uten å bli svett. Det er vår stil og den moderne måten å handle Acana hundemat.

Kjøpe Acana kattemat hos Dyrekassen

Når du skal kjøpe Acana kattemat gjør du dette enklest via Dyrekassen, og det beste av alt er at vi leverer det helt hjem på døren. Acana kattemat kommer i forskjellig størrelse sekker, slik mange merker nå gjør det. Større sekker betyr bedre pris per kilo. De store sekkene er tunge å bære hjem fra butikken, og derfor er vår levering helt hjem på døren den perfekte løsningen. Mer tid til å gjøre tingene du virkelig setter pris på i livet - som å være med katten din. Acana kattemat kan du også få på Auto-påfyll. Da får du faste levering med intervall som er tilpasset ditt og kattens behov. Det koster ikke noe ekstra. Auto-påfyll er bare positivt og vil gjøre livet litt enklere.

Vis mindre
1 — 32 av 32 produkter
 • Side 1 av 1
Til toppen