Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Acana

Merke
Sortering
28 produkter i Acana
Kjøp Acana hundefôr, hundemat, kattemat på nett i Norge

Acana - Hundefôr, hundemat, kattemat og valpefôr

Acana hundefôr er blant markedslederne innen kvalitet. Det samme gjelder Acana kattemat. Til både hund og katt får du de beste råvarene, deilige smak og innhold rikt på vitaminer og næring. Samarbeid med lokale produsenter sikrer ferske råvarer fra trygge kilder. Perfekt for alle som ønsker det beste for sitt kjæledur. Utvalget av Acana hundemat er stort. Her finner alle en smak de liker. Det samme gjelder Acana kattemat, hvor utvalget dekker alle områder katter trenger tilpasset fôr. Acana hundefôr og Acana kattemat kjøper du på nett og får levert helt hjem på døren.

Les mer

Acana hundefôr

Acana hundefôr består av flere serier, hver med sitt kjennetegn. Siden hunders behov er variert, er også Acanas hundefôr variert. Dette er noe av utvalget

 • Acana kornfritt hundefôr
 • Acana hundefôr med korn
 • Acana valpefôr
 • Acana senior hund
 • Acana til store raser
 • Acana til små raser

Acana hundemat er altså tilpasset alle livsstadier og størrelser. Innholdet er basert på kjente og trygge kilder til protein, altså kjøtt og fisk.

 • Acana hundefôr med rødt kjøtt
 • Acana hundemat med fugl
 • Acana hundemat med fisk

Alle råvarene kommer fra kilder Acana samarbeider tett med. Derfor er Acana hundemat helt i toppen på kvalitet, og ligger også litt høyt i pris. Med hundemat får man det man betaler for. Så enkelt er det. I rimelige fôr kan du risikere at mengden kjøtt og livsnødvendig protein er altfor lav. Der byttes det ofte ut med rimelige ingredienser som mais eller ris. Det er ikke bra for hunden. For å sjekke dette kan du lese på baksiden av sekken hvor ingrediensene står. Det som står øverst på listen er det fôret inneholder mest av. På Acana hundefôr vil du finne kjøttingrediensene først på listen. Det betyr at Acana hundefôr setter hundens helse først.

Acana kattemat

Acana kattemat er utrolig nydelig. Den holder svært høyt nivå, og vi tenker at enda flere burde gi Acana kattemat til sin katt. Det er den perfekte veien til et sunt langt liv.

 • Utvikling av hjerne og syn med viktig innhold som taurin, EPA og DHA som er essensielle for dette området. Taurin er et stoff katter må ha. Billig kattemat inneholder av og til for lite taurin. I Acana kattemat er det selvsagt riktig mengde. Det er viktig siden katten ikke klarer å produsere nok i sin egen kropp.
 • Sunn og skinnende pels takket være Omega fettsyrer og all den deilige sunnheten de står for. Disse er fantastisk viktig for kattens velvære, og Acana kattemat inneholder det selvsagt.
 • Proteinet i Acana kattemat gir sunn utvikling og vekst av skjelettet. Det hjelper også på utviklingen av musklene.
 • Kjøttinnholdet og frysetørket lever gir snadder smak. Acana kattemat er en favoritt hos de firbente siden det er så appetittelig. Hvis maten ikke smaker godt vil ikke katten spise den. Så enkelt er det. Men med Acana kattemat er vi ikke redd for at det skjer.

Acana valpefôr

Acana valpefôr får du i Heritage serien. Der har de tre nydelige typer valpefôr. Siden hunder er kjøttetere må valpen selvsagt få protein og fett gjennom kjøtt fra den er liten. Her får den blant annet frittgående kylling, villfanget flyndre og andre deilige ingredienser. Acana valpefôr er stappfull med sunnhet og alt valper trenger for å bygge seg sterke og leve et langt godt liv. Derfor er Acana til valp et ekstremt trygt valg for deg som er ny hundeeier.

Kjøpe Acana hundefôr på nett i Norge

For å kjøpe Acana hundefôr på nett i Norge trenger du bare å besøke Norges favorittbutikk - Dyrekassen. Her får du stort utvalg til gode priser. Vi elsker å selge Acana hundefôr siden vi vet at kundene blir superfornøyd. Du kan ha Acana hundemat på Auto-påfyll. Da får du fast levering helt hjem på døren akkurat når du trenger det. De fleste vet hvor lenge en sekk med fôr til hunden varer. Da stiller du inn leveringsintervall og slipper å tenke mer på det. Levering helt hjem på døren får du også hvis du gjør enkeltkjøp hos oss. Det er veldig greit når man slipper å dra 10-12 kilos sekker med Acana tørrfôr med seg hjem på buss eller trikk. Eller bare det å bære det fra garasjen for den del. Kjøp Acana hundefôr på nett i Norge og få levert helt hjem på døren - uten å bli svett. Det er vår stil og den moderne måten å handle Acana hundemat.

Acana til kattunge

Acana til kattunge er egne fôrtyper. De er spesielt tilpasset oppstarten av livet og de behov kattungen har da. Ingrediensene er de samme og holder like høyt nivå som vanlige Acana kattematt, men Acana kattunge har noen små tilpasninger som gjør det perfekt for de små. Husk å sjekke når din katt skal gå over til vanlig Acana kattemat fra Acana til kattunge. De skal ikke gå for lenge på kattungematen da kroppens behov endrer seg når man vokser.

Kjøpe Acana kattemat på nett i Norge

Når du skal kjøpe Acana kattemat på nett i Norge får du det hos Dyrekassen. Og vi leverer det helt hjem på døren. Acana kattemat kommer i forskjellig størrelse sekker, slik mange merker nå gjør det. Større sekker betyr bedre pris per kilo. De store sekkene er tunge å bære hjem fra butikken, og derfor er vår levering helt hjem på døren den perfekte løsningen. Mer tid til å gjøre tingene du virkelig setter pris på i livet - som å være med katten din. Acana kattemat kan du også få på Auto-påfyll. Da får du faste levering med intervall som er tilpasset ditt og kattens behov. Det koster ikke noe ekstra. Auto-påfyll er bare positivt og vil gjøre livet litt enklere.

Vis mindre
1 — 28 av 28 produkter
 • Side 1 av 1
Til toppen