Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan Puppy Medium OPTISTART 3 kg

Pris: 329,-
Utsolgt
Velg variant
Produktbeskrivelse

Valper (fra 2 til 12 måneder) av mellomstore raser (voksenvekt 11 til 25 kg).

Pro Plan Puppy Medium OPTISTART* er spesielt utviklet for å sørge for de spesifikke ernæringsmessige behovene til valper fra 2 til 12 måneder.

Komplett fôr for valper.

OPTISTART® som finnes i de fleste PRO PLAN® Puppy produktene, inneholder råmelk, en spesiell ingrediens som er rik på naturlige antistoffer.  En ingrediens som beviselig styrker og stimulerer valpens forsvarsrespons og hjelper til å forsterke og bygge dens eget naturlig forsvar.  I tillegg støtter OPTISTART® valpens fordøyelsessystem ved å fremme en optimal balanse mellom de «gode» og «dårlige» bakteriene i tarmen.  Denne balansen sørger for store fordeler, ikke bare ved å hjelpe valpen med å absorbere næringsstoffene fra fôret, øke vekt og trives, men også ved å bidra til å redusere risikoen for infeksjoner og diaré.

OPTI START
Inneholder råmelk, som er rik på naturlige antistoffer og som finnes i morens første melk, og som beviselig* styrker forsvarsresponsen og hjelper til å forsterke beskyttelsen valpen fikk fra sin mor. Råmelken bidrar også til en optimal balanse av gode og dårlige bakterier i valpens tarmsystem, for å hjelpe ham til å stå imot vanlige valpeplager.

BRAIN AND VISION
Inneholder DHA, en Omega-3 fettsyre som finnes naturlig i morens melk, som er essensielt for optimal utvikling av hjernen og synet.

SKIN AND COAT
Essensielle næringsstoffer, som Omega-3 og 6 fettsyrer, bidrar til å støtte en sunn hud og blank pels som hjelper hunden til å beskytte seg mot miljømessige påvirkninger.

Se alle produkter fra Purina Pro Plan
Innhold og ingredienser

INGREDIENSER
Kylling (18%), Hvete, Dehydrert fjærkreprotein, Animalsk fett, Gluten, Mais, Soyamel, Ris (4%), Hydrolysat, Tørket betemasse, Mineraler, Fiskeolje, Råmelk (0.1%)

TILSETNINGSTOFFER:
IE/kg: Vit A: 28 000; Vit D3: 910; Vit E: 200 mg/kg: Vit C: 120; jernsulfat monohydrat: 180; vannfri kalsiumjod: 2.9; kobbersulfat pentahydrat: 45; mangansulfat monohydrat : 45; sinksulfat monohydrat : 380; natriumselenitt: 0.26 Teknologiske tilsetningsstoffer: mg/kg: Tokoferolrike ekstrakter av naturlig opprinnelse: 55

ANALYTISKE BESTANDDELER
Proteiner: 30.0 % Fett: 19.0 % Vann: 9,5% Råaske: 7.5 % Råfiber: 2.0 % Omega-3 fettsyrer: 0.4 % Omega-6 fettsyrer: 2.9 % DHA: 0.06 %