Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Trixie Aktivitetsteppe m/ hull Katt 99 x 99 cm

Pris: 449,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Trixie Aktivitetsteppe m/ hull Katt som kan fylles med leker eller godbiter og vil da vekke jaktinstinktet hos katt.

Trixie Aktivitetsteppe m/ hull er et aktivitetsteppe for katter kan være en fin måte å holde kattene mentale og fysiske i form. Katter har behov for å utøve sine jaktinstinkter og aktivitetstepper gir dem muligheten til å gjøre dette på en morsom og utfordrende måte. Aktivitetsteppene kan være fylt med leker som kattene kan jakte på og leke med.

Aktivitetsteppene kan også bidra til å forebygge atferdsproblemer som kjedsomhet eller destruktiv atferd. Når kattene får utløp for sine jaktinstinkter og får aktivere sin hjerne, vil de være mindre tilbøyelige til å utføre uønsket atferd.

Til slutt kan aktivitetstoppene også være en fin måte for kattene å tilbringe tid med sin eier, enten ved at eieren leker med kattene på steppen, eller ved at eieren setter teppet i nærheten av der eieren selv befinner seg slik at kattene kan leke og aktivere seg mens eieren gjør andre ting. 

Trixie Aktivitetsteppe m/ hull Katt kan enkelt endre fasongen på teppet med fester for å lage tunneler. Det er også en antisklibelegg på undersiden så den holder seg på plass. 

Størrelse:

 99 x 99 cm

Se alle produkter fra Trixie