Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Doggy

Merke
Sortering
10 produkter i Doggy
Doggy godbiter hundefôr

Doggy godbiter og hundefôr

Doggy godbiter til hund er et sunt alternativ når du skal belønne hunden din. Alle fortjener en godbit av og til. Spesielt når de har vært ekstra flinke. Doggy er en svensk produsent med stort fokus på miljøvennlig produksjon, gode råvarer og smaksgaranti. For uten god smak er det jo ingen godbit. Som du vet er godbiter til hund ganske sunne. Og spesielt Doggy godbiter til hund. De er nemlig helt uten tilsatt sukker. Doggy godbiter til hund kjøper du på nett i Norge hos Dyrekassen. Legg til en pakker eller fire neste gang du skal få levert fôr fra oss. Doggy godbiter til hund kan kjøpes med kvantumsrabatt.

Les mer

Doggy godbiter til hund

Doggy godbiter til hund har ikke tilsatt sukker. I utgangspunktet er hundegodbiter overraskende sunne med tanke på hvor godt de smaker, og uten tilsatt sukker er de enda sunnere. Doggy godbiter til hund finnes også uten korn. Dette er supert for hunder med sensitiv mage. Da er kornfrie godbiter et naturlig valg å ha med på turen.

Doggy er en svensk produsent. De har stort fokus på produktkvalitet, og dette starter med bruken av råvarer med kjent opprinnelse og høy kvalitet. Faktisk er Doggy Sveriges største produsent av hundemat. De bruker stort sett kun svenske råvarer i produktene sine. Bøndene som produserer råvarene skal gjøre det med naturlige metoder, uten tilsetning av hormoner, antibiotika eller andre kunstige stoffer. Doggy godbiter til hund og Doggy hundefôr og hundemat er utviklet av selskapets egne ernæringseksperter. Oppskriftene er nøye gjennomtenkte, og i produksjonen passer de på at metodene låser inne all den gode næringen i råvarene. Da blir både godbiter og fôr ekstra sunne og ekstra deilige.

Doggy bruker miljøvennlig emballasje. Den kan også gjenvinnes når du er ferdig med pakken. Slike ting regner vi med at produsenter av mat til mennesker gjør, og det er kjempebra at også produsenter av godbiter og fôr tenker slik. Miljøtanken stopper ikke der hos Doggy. Kjøkkenet deres - hvor Doggy godbiter til hund produseres - drives av 100% fornybar energi. Og sjåførene som kjører ut pakkene læres opp i miljøvennlig kjøring. Alle småting hjelper for miljøet.

Doggy godbiter til hund - belønning og oppdragelse

Å bruke godbiter som belønning for trening og oppdragelse er helt normalt. Enkelte vil kanskje si at det er unødvendig å bruke snop på den måten, men da vet de ikke at godbiter til hund er sunne greier. De bare smaker litt bedre. Er litt mer lekkert og appetittelig enn vanlig mat. Å gi en godbit når hunden oppfører seg slik du vil, er en positiv forsterkning som hunden lærer av. Den forbinder det den gjorde med noe positivt og vil gjøre det igjen i fremtiden. Hvis du bruker godbitene på riktig måte, blir de et glimrende hjelpemiddel i jobben med å oppdra en hund. Og som sagt er ikke godbiter usunt. Det er masse vitaminer og antioksidanter i godbiter som er laget med skikkelige råvarer - slik som Doggy godbiter til hund.

Doggy godbiter til hund - med på tur

Vi anbefaler å alltid ha med noen godbiter når du skal på tur. Du vet aldri om du må lokke hunden litt ekstra. Gi den litt mer motivasjon. Det minner litt om sjokoladebiten du selv frister deg med når du skal opp på den siste toppen opp den siste bakken. Alle elsker en belønning, og hunder elsker Doggy godbiter. Når du har med godbiter på tur er det en dårlig ide å legge dem i lommen. Alle hundefolk har prøvd dette. Du ender bare opp med masse smuler og rusk i lommen, og en lomme som lukter biff, kylling eller fisk. Altså ikke anbefalt. Fyll heller Doggy godbiter til hund på en liten beholder eller pose ment for godbiter. Den kan henges på beltet, sekken eller kobbelet og er alltid klar når hunden fortjener en belønning.

Doggy hundefôr og hundemat

Doggy hundefôr og hundemat er laget etter høy standard. Det brukes nesten utelukkende svenske råvarer. Resultatet er et skikkelig smakfullt og deilig fôr med svenske smaker. Det er friskt og naturlig. Doggy hundefôr og hundemat stiller strenge krav til produsentene av råvarer. Det brukes ikke kunstige tilsetninger eller antibiotika. Innholdet er like naturlig som den deilige smaken. Doggy tenker på miljø i alt de gjør. Produksjonen er drevet med miljøvennlig energi, emballasjen er miljøvennlig og kan resirkuleres og selv distribusjonen har fokus på miljø. Det er slik vi vil ha det nå, ikke bare for menneskemat men også til hunder.

Doggy godbiter - kjøpe på nett i Norge

Doggy godbiter til hund er lett tilgjengelig hos Dyrekassen, din favorittbutikk for alt du trenger til hund. Vi leverer gjerne Doggy godbiter til hund helt hjem på døren, og det er gratis hvis du handler for mer enn 499,-. Siden det blir enormt mange godbiter, anbefaler vi at du for eksempel legger dem til på ordren når du kjøper hundefôr fra oss. Litt snacks sammen med det nødvendige - akkurat slik det skal være. For som vi har lært deg nå - Doggy godbiter til hund er sunne og kan brukes fornuftig til skikkelig oppdragelse og oppførsel.

Vis mindre
1 — 10 av 10 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen