Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Alleva

Merke
Sortering
19 produkter i Alleva
Alleva hundefôr, kattefôr, hundemat, valpefôr

Alleva hundefôr, kattefôr, hundemat, valpefôr

Alleva hundefôr og hundemat kjøper du på nett i Norge hos Dyrekassen. Vi har stort utvalg deilig Alleva hundefôr og hundemat og Alleva valpefôr. Ja - du kan kjøpe Alleva valpefôr på nett i Norge fra oss. Siden du også kan kjøpe Alleva kattefôr og kattemat på nett i Norge fra oss, er vi din komplette kilde til alt fra Alleva. Et fantastisk bra merke innen dyrefôr, med gode verdier og helhetlig tankegang rundt kjæledyrs kosthold. Finn ditt Alleva kattefôr, Alleva hundefôr eller Alleva valpefôr hos oss og få det levert helt hjem på døren. Trygg og rask handel uten stress og bæring av tunge sekker.

Les mer

Alleva hundefôr og hundemat

Alleva hundefôr og hundemat består av tre serier.

  • Alleva Natural hundefôr og hundemat
  • Alleva Equilibrium hundefôr og hundemat
  • Alleva Hollistic hundefôr og hundemat

Alleva Natural hundefôr og hundemat har lavt innhold av korn og inneholder mye deilig, ferskt kjøtt. Hunder skal ha kjøtt i kostholdet sitt siden de er kjøttetere. Det er viktig at fôret også har høy kvalitet på kjøttet, og det får du hos Alleva hundefôr og hundemat. Alleva Natural har også brun ris og tørket gresskar, perfekte kilder til sunne næringsstoffer.

Alleva Equilibrium hundefôr og hundemat er valget for deg som skal ha det beste, uten kompromiss på noen områder. Her får hunden din råvarer av svært høy kvalitet, med masse god næring og vitaminer. De nøye utvalgte råvarene er dampet for å beholde smak og næringsinnhold. Denne serien tilbyr et balansert og helhetlig kosthold som passer hunden gjennom hele livet. Det dekker også forskjellige behov som kan oppstå relatert til hundens helse.

Alleva Hollistic hundefôr og hundemat er et kornfritt superfôr. Her brukes det en rekke innovative ingredienser for å fremme hundens helse på best mulig måte. Smaken er nydelig, det er proppfullt av ingredienser og som du skjønner av navnet er dette en helhetlig diett med hundens beste i fokus.

Med alle disse valgene i Alleva hundefôr og hundemat føler vi oss svært sikre på at alle kan finne noe de elsker. Vi syns Alleva er et fantastisk fôr med fokus på innovativt innhold sammen med tradisjonelle tanker rundt kjøtt og proteiner. Visste du at Alleva hundefôr og hundemat til og med inneholder urter og grønnsaker fra deres egen hage? Ganske friskt! Alleva hundefôr og hundemat kjøper du på nett i Norge fra din favorittbutikk Dyrekassen.

Alleva kattefôr og kattemat

Alleva kattefôr og kattemat er Alleva Hollistic. Du får færre serier med fôr her, men det er nok fordi det er enklere å finne riktig fôr til katter. De trenger ikke alle valgene som hundene har. Egentlig en stor fordel for deg og katten din. Alleva kattefôr og kattemat dekker alle livsfaser hos katten. Kattunge, voksen katt og seniorkatt finner alle deilige valg hos Alleva. Fôret inneholder nytenkende og spennende ingredienser som hever kattens helse, velvære og livsglede. Ingrediensene er naturlige og skaper sammen med de tradisjonelle råvarene et nydelig kattefôr. Alleva kattefôr og kattemat er et topp valg for deg og katten din. Når du skal kjøpe Alleva kattefôr og kattemat på nett i Norge leverer vi det helt hjem på døren din, og med abonnement gjennom Auto-påfyll kan du til og med spare penger på alle leveringer.

Mange velger å gi katter mye våtfôr, men det er slik at også katter skal ha Alleva tørrfôr som sitt hovedkosthold. Det er det mest næringsrike også for katter, ikke bare hunder. Og hos katter er det kanskje enda viktigere siden de er helt avhengig av tilførsel av enkelte stoffer som taurin. Et kvalitetsfôr som Alleva kattefôr og kattemat vil være det perfekte valget. Alleva kattefôr og kattemat kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen.

Alleva valpefôr

Alle serier med Alleva hundefôr og hundemat inneholder også valpefôr. Valper trenger deilig og næringsrikt fôr i starten av livet. Det får det med Alleva valpefôr, og du kan altså velge den serien som passer deg og din hund best. Alle er nydelig på innhold. Det er utrolig viktig at fôret til små valper er smakfullt. En kresen hund som ikke spiser nok er ikke bra. Alleva valpefôr har deilige smaker som frister til å spise opp hele skålen med mat. Hvis du skal skifte til Alleva valpefôr fra et annet fôr, er det faktisk rimelig enkelt. Du tar en gradvis overgang hvor Alleva valpefôr i løpet av 7-10 blir stadig større del av måltidet. Verre er det ikke. Det er vanlig å skifte fordi mange oppdrettere har avtale på en spesiell type valpefôr fra ett merke. Heldigvis er det altså en enkel sak, og hos Alleva valpefôr finner dere sikkert noe som faller i smak.

Alleva tørrfôr til hund, katt, kattunge, valp

Tørrfôr er den viktigste typen mat til kjæledyr. Alleva tørrmat til hund, katt, kattunge, valp dekker alle behov og livsfaser hos hund og katt. Derfor skal det også ligge i bunn i kjæledyrets kosthold. Alleva tørrfôr til hund, katt, kattunge, valp er behandlet slik at den viktige næringen lukkes inne i fôrkulene. Da beholder du mer av det opprinnelige innholdet i de fine råvarene som holder høy kvalitet. Et balansert og riktig kosthold skal altså først og fremst bestå av Alleva tørrfôr.

Kulene i Alleva tørrfôr fungerer også som små tannbørster. De renser tennene ganske effektivt, og sørger for vedlikehold på et område hvor kjæledyret ditt virkelig trenger hjelpen din. Alleva tørrfôr til hund, katt, kattunge, valp dekker altså både tannhelse og kosthold.

Vis mindre
1 — 19 av 19 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen