Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Dican Up

Merke
Sortering
6 produkter i Dican Up
Dican Up

Dican Up hundefôr

Dican Up hundefôr er den perfekte løsningen for deg som vil ha god kvalitet til den beste prisen. Dican Up har kun tørrfôr, men lager til gjengjeld mange forskjellige typer. Hver sekk med  tørrfôr til hund er spesielt tilpasset rase, alder eller behov på grunn av for eksempel sykdom. Det er lett forklart og lett å finne riktig type. Dican Up hundefôr og hundemat kjøpes på nett i Norge hos Dyrekassen. Her får du hele utvalget, den beste handleopplevelsen og vår strålende service. Få Dican Up tørrmat levert helt hjem på døren neste gang du trenger fôr til hunden din.

Les mer

Dican Up hundefôr

Dican Up hundefôr kommer i godt forklarte typer tørrfôr som dekker alle normale behov. Sekkene er godt priset, og du får utvilsomt mye for pengene her. Dican Up tørrmat til hund inneholder gode mengder kjøtt for den proteinrike dietten hunder skal ha.

Dican Up tørrfôr til hund

Dican Up tørrfôr til hund kommer i sekker helt opp til 14 kilo. Merket er kjent for å være “mye for pengene”, og holder meget godt kvalitetsnivå til tross for den gode prisen. 14 kilos sekker er tunge, veldig tunge og derfor passer det jo supert at vi kan levere helt hjem på døren hos deg. Kjøp Dican Up hundefôr og hundemat på nett i Norge fra Dyrekassen, og få den tunge sekken levert hjem på døren. Null stress, bare en god handleopplevelse.

Dican Up tørrfôr til hund Adult & Senior Low Caloric All Breeds

Denne typen passer alle voksne hunder med lavt aktivitetsnivå som ikke forbrenner så mye energi eller til eldre hunder. Da må de ha fôr tilpasset dette slik at de ikke blir overvektig. Kalkun og ris er hovedingredienser, for et litt magert og lett fordøyelig kosthold.

Dican Up tørrfôr til hund Adult All Breeds

Enkelt og greit et totalt kosthold for alle voksne hunder av alle raser, uten spesielle behov eller tilstander. Det har lam som eneste kilde til protein. Hvis du har en hund med allergi, er fôr med kun ett protein det beste fôret.

Dican Up tørrfôr til hund Adult Fortress Medium & Large Breed

Et supert fôr til middels og store hunder med høyt aktivitetsnivå. Du kjenner selv igjen om dette passer din hund best. Noen er bare mer aktiv enn andre, og akkurat som med oss mennesker trengs det da et kosthold som støtter opp om dette. En aktiv hund forbrenner mye mer energi enn rolige hunder. Innholdet og råvarene i fôret er derfor tilpasset dette. Her er det kylling som er proteinet, og det gir et smakfullt fôr til hyperaktive firbente. Dican Up tørrmat til hund har faktisk også tilsatt Yucca ekstrakt. Dette reduserer lukten av avføringen. En ganske snedig liten detalj, for å være helt ærlig.

Dican Up tørrmat til hund Adult Crossbreeds

Kylling og kalkun utgjør proteinkildene i dette deilige fôret tilpasset blandingsraser. Det er vel og greit med alle disse sekkene til golden retriever, puddel og andre raser, men det er jo faktisk slik at mange hunder er blandingsraser. Det inneholder fiber gjennom mais og korn, og har D-vitamin for forbedrer tannhelse og skjelett. Fôret passer alle størrelser med middels til høyt aktivitetsnivå.

Dican Up tørrfôr til hund Puppy All Breeds

Valper bør ha eget valpefôr, og det har selvsagt Dican Up. Her er det rikelig med kylling og kalkun som gir sunn næring og deilig smak. Det har høyt energinivå for å holde følge med aktivitetsnivået til valpene. Moren deres har også godt av å spise denne typen fôr i perioden hvor valpene er hos henne. Da sikrer man at også hun for nok energi. Fôret er lett fordøyelig og passer alle raser.

Dican Up tørrfôr til hund Adult All Breeds tunfisk

Deilig tunfisk utgjør proteinet i denne fôrsekken. Fisk inneholder utrolig sunne oljer og næring. Omega 3 er viktig for hundens helse, og det går den gjennom innholdet i dette fôret. Tunfisk er også skikkelig smakfullt og deilig. Fôret passer alle raser og størrelser som har normalt aktivitetsnivå. Hvis du har en hyperaktiv hund kan du altså heller se på fôrene som er tilpasset dette. Men husk at hvis du gir fôr ment for høy energi må du passe på vekten også.

Dican Up tørrfôr til hund Adult Small Breeds

Et komplett, helhetlig fôr til små raser. Da mener vi i størrelsen 1 til 10 kilo. Ikke på sekken altså men hunden. Kylling sørger for sunn kilde til protein, og ris er tilført for litt fiber og lett fordøyelighet. Fôret er et supert valg til god pris for god kvalitet. Siden små hunder spiser mindre, kommer det i små sekker. Tilpasse leveringen dine fra oss med Auto-påfyll, så får du levert fôr når du trenger det. Da går du aldri tom. Ingen desperate turer til butikken. Tørrfôr har lang holdbarhet hvis det oppbevares korrekt. Sjekk også alltid instruksjon om mengde fôr per dag. Dette står på sekken på alle fôrmerker og typer.

Vis mindre
1 — 6 av 6 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen