Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Yora Proteinbar til hund 35 g

Pris: 39,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

En smaksrik bar til din firbeinte venn, en energiboost full av protein fra insekter! Insektsprotein er lettere å fordøye, til og med lettere en kylling! Fôret passer derfor utmerket til de med sensitive mager.

Fordelene med insektsbaserte produkter:

  • Insektsprotein har alle næringsstoffer som både hunder og katter trenger, og produksjonen har har liten innvirkning på planeten med det laveste laveste C02-utslippet av alle fôrmerker på markedet.
  • Insektsprotein er lettere å fordøye, til og med lettere en kylling! Fôret passer derfor utmerket til de med sensitive mager også.
  • Insektene brukt i Yora er like næringsrike som frittgående kylling eller fisk. De kommer bare i en annet pakke!
  • En betydelig lavere miljøpåvirkning enn tradisjonell kjøttproduksjon. Yoras insektsingrediens gjør merket til den laveste C02-produserende etiske kjæledyrsmaten i verden.
  • Høy smaklighet! Nøye gjennomførte oppskrifter og en stor smakstest der tallerkene ble slikket rene!
  • Insektene er naturens kompostere, insektene i Yora hjelper med å behandle matavfall, og når de har gjort sin jobb blir det naturlig kompost som hjelper oss å dyrke mer mat! ?
  • Protein av kjøtt er den vanligste form for inntolleranse eller matallergi hos hund og katt, insektsprotein er hypoallergenisk og et bærekraftig alternativ. British Veterinary Association står fullt og helt bak insektprotein for hundeeiere som leter etter et miljøvennlig alternativ for kjæledyrene deres, eller som en del av en ny proteinhypoallergen diett.
Se alle produkter fra Yora
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Insektmel (50 %), Kikertmel, Vegetabilsk Glyserin, Vegetabilsk Olje, Kaldpresset Rapsolje, Tørket Gulrot (4 %), Tørket Eple (4 %), Tørket Spinat (4 %), Tørket Rødbet (0,1 %)

Næringsinnhold :

Råprotein 28,1 % Uraffinerte Oljer og Fett 11,7 %, Råfiber 7,3 % Råaske 5,4 %,  Fuktighet 19 %