Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan Veterinary Diets

Merke
Sortering
Purina Pro Plan Veterinary Diets hundefôr hundemat

Purina Pro Plan Veterinary Diets hundefôr, hundemat

Purina Pro Plan Veterinary Diets hundefôr og hundemat er oppskrifter som er utformet for å spille en viktig rolle i hunder og katters liv, gjennom å hjelpe til med behandling av tilstander og behov som oppstår. Hver eneste oppskrift hos Purina Pro Plan Veterinary Diets er laget på sin unike måte for å møte kjæledyrets behov gjennom korrekt næringsinnhold og ved å bruke det siste innen forskning på kjæledyr og fôr til kjæledyr. Hvis du tror din hund eller katt trenger et kosthold med veterinærfôr fra Purina Pro Plan Veterinary Diets, tar du først kontakt med en veterinær. Da vil du få anbefalt riktig type fôr som hjelper på tilstanden. Purina Pro Plan Veterinary Diets kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen, etter du har fått anbefalingen fra veterinær.

Les mer

Purina Pro Plan Veterinary Diets

Purina Pro Plan Veterinary Diets er oppskrifter på fôr som lar veterinæren din behandle hunden gjennom riktig kosthold. Korrekt kosthold kan faktisk løse veldig mange helseproblemer og tilstander hos kjæledyr. De vanligste er veldig enkel å gjøre noe med, som for eksempel problemer med pels og hud. Da kan det være noe i fôret som den ikke tåler, og pelsen blir litt sliten og matt. Skinnende blank pels og sunn hud får man med riktig Purina Pro Plan Veterinary Diets.

Vektreduksjon eller vedlikehold av vekt er et annet område hvor Purina Pro Plan Veterinary Diets gjør en god jobb. Riktig vekt er utrolig viktig for en hund. Overvekt gir en rekke helseplager. Blant annet ledd og til og med hjerte blir påvirket av dette. Med Purina Pro Plan Veterinary Diets kan veterinæren anbefale fôr som ordner slike problemer i stor grad, uten å gjøre noe dramatisk. Sammensetningen av Purina Pro Plan Veterinary Diets gjør at kostholdet fremdeles er smakfullt og gir matlyst, men samtidig som det er korrekt for helsen.

Purina Pro Plan Veterinary Diets og fordøyelsesproblemer

Purina Pro Plan Veterinary Diets gjør også en super jobb med fordøyelsesproblemer. Dette er ikke et uvanlig problem for en hund og ikke noe du umiddelbart skal være engstelig for. En veterinær skal selvsagt ta en sjekk og gi råd, men det er noe du kan korrigere og unngå i fremtiden hvis du bruker korrekt type Purina Pro Plan Veterinary Diet.

Purina Pro Plan Veterinary Diets og leddproblemer

Leddproblemer oppstår ofte med alderen. Det kan også være forbundet med større sannsynlighet hos enkelte raser. Hos disse er det svært viktig at du følger opp underveis gjennom livet og får sjekket hos veterinær. Når tiden er inne vil du nok trolig bli anbefalt et fôr som forebygger og behandler problemet. Purina Pro Plan Veterinary Diets har effektive produkter på dette området.

Purina Pro Plan Veterinary Diets Canine FortiFlora

Dette produktet fra Purina Pro Plan Veterinary Diets er litt spesielt. Det er et pulver som strøs over maten. Altså er det helt klart mer et kosttilskudd enn et fôr. Å bare spise pulver hadde nok vært en dårlig ide for både hund og menneske. Purina Pro Plan Veterinary Diets pulver av denne typen hjelper til med å gi sunne bakterier. Sunn flora i tarmene til hunden. Bakterier er ikke alltid skadelig, og noen bakterier er viktig for å opprettholde balanse i systemet. Det gir sunnere mage som igjen gir mer energi og livsglede. Smaken på pulveret er god. Det er ikke medisin og medisinsmak det er snakk om her, og det skal ikke påvirke hundens appetitt. Snarere tvert i mot. Det vil heve hundens appetitt når den føler seg piggere og friskere.

Purina Pro Plan Veterinary Diets og urinveisproblemer

Purina Pro Plan Veterinary Diets hjelper mot urinveisproblemer hos kjæledyr. Dette er bare enda et av de ganske vanlige problemene som kan oppstå hos dem, og som vi heldigvis har mange fornuftige måter å behandle uten store forandringer. Behovet skal avdekkes av veterinær og veterinæren anbefaler behandling. Dette finner du ikke ut av selv. Det viser viktigheten av å gå jevnlig til veterinær, ikke bare i nødstilfeller. Både hund og katt har godt av en helsesjekk av og til.

Kjøpe Purina Pro Plan Veterinary Diets på nett i Norge

Purina Pro Plan Veterinary Diets kjøper du på nett i Norge hos Dyrekassen. Vi har tilgjengelig forskjellige typer veterinærfôr som du kan kjøpe etter anbefaling fra veterinæren din. Det er ikke noe du skal kjøpe på egenhånd. Å stille en form for diagnose og så velge fôr er ikke riktig fremgangsmåte. Hør på ekspertene, altså veterinæren din. Når du skal handle kan du gjerne sjekke med oss at du kjøper riktig type Purina Pro Plan Veterinary Diets. Våre medarbeidere har lang erfaring med denne typen fôr, også produktene fra Purina Pro Plan Veterinary Diets.

Vis mindre
1 — 2 av 2 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen