Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Monster

Merke
Sortering
63 produkter i Monster
Monster Hundefôr kattemat

Monster - Sunt & godt fôr til katt og hund

Monster har opparbeidet solid kunnskap og erfaring om næringsrik hund- og kattemat. De vet hva som fungerer (og ikke fungerer). Så, hva er hemmeligheten bak deres vellykket oppskrifter? Jo, naturlige ingredienser, høyt kjøtt- og proteininnhold, kombinert med en rekke helsemessige fordeler. For Monster er det viktig at det finnes en type fôr, til alle. Og, vi våger å si at Monsters produkter dekker 95% av alle katter og hunders behov.

Les mer

Monster utvikler sine produkter i samsvar med følgende verdier :

Super premium

  • Ernæring av høy kvalitet, som utelukkende er tilgjenglig i dyrebutiker og klinikker. Noe man vil skal være tilgjengelig for kommende generasjoner også (akkurat som Monster).

Kjøtt er første ingrediens

  • Hunder og katter er kjøttetere. De behøver rene kilder av næringsrikt kjøtt og proteiner for å få de beste forutsetningen for et langt og sunt liv.

Glutenfrie oppskrifter

  • Fremstilt uten hvete. Glutenfrie oppskrifter som er snille mot mage, hud og pels. Og som minimerer risikoen for forekomst av sensitiviteter og intoleranser.

Smaken er viktig

  • Kjempebra innhold i all sin prakt, men for mange er nok smaken like viktig. Så din firbente venn spiser med god appetitt.

Kun naturlige ingredienser

  • Vårt fôr er laget med naturlige ingredienser, samt tilsatt vitaminer og mineraler. Unødvendige tilsetningsstoffer har vi droppet.

Utviklet i Sverige

  • Oppskriften på Monster er utviklet i Sverige med fokus på nordiske forhold og noen få nøye utvalgte ingredienser. Vi har holdt oss unna masseproduksjon og leverer kvalitetsfôr uten mellomledd. 
Vis mindre
1 — 36 av 63 produkter
Til toppen