Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Håndkle

Håndkle katt, Mikrofiber håndkle katt, Absorberende håndkle katt

Kjøp håndkle til katt i Norge hos Dyrekassen

Våt pels er sjelden noe pus setter pris på. Enten du har måttet bade katten eller den har lekt seg utendørs og blitt våt, så kan det være lurt å ha et godt håndkle til katt for hånden. Slik får du tørket pelsen raskt og effektivt. Her kan du kjøpe det du søker av mikrofiberhåndkle og absorberende håndkle på nett – som får jobben gjort i en fei. Du får dessuten egne håndklær som kan brukes til kjøling på ekstra varme dager. Sjekk utvalget nedenfor og spør oss gjerne dersom du har spørsmål. 

Les mer

Fordelen med mikrofiberhåndkle 

Håndduker laget av mikrofiber er overlegne når det kommer til absorberingsevne. De er dessuten lette og tar meget liten plass i skapet eller skuffen. Du kjenner sikkert igjen materialet fra rengjøringskluten – den store fordelen med et mikrofiberhåndkle er dets helt unike sammensetning med syltynne fibre, faktisk minst 10.000 meter tråd per gram (!). Som regel er et godt absorberende håndkle laget av syntetiske materialer som polyamid og polyester. De er behandlet på en slik måte som gjør at håndkleet likevel føles mykt og behagelig mot kattens pels og hud. En stor bonus er at de tørker raskt, noe som er en fordel ved stell av katten siden pelsen kan avgi litt lukt og bakterier som så havner i håndkleet. 

Avkjølende håndkle til katt 

Et kjølehåndkle til katt kan er meget nyttig på ekstra varme sommerdager. Slike håndduker legges i bløt i kaldt vann før de vris opp og legges rundt katten i et par minutter. Dette vil gi en avkjølende effekt når sola står på som verst eller katten av andre grunner er meget varm. Har du både hund og katt, er dette noe begge kjæledyrene kan sette pris på. Sjekk utvalget nedenfor og fornøyelse på handleturen!  

Vis mindre
1 — 2 av 2 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen