Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Håndkle

Håndkle hund, Mikrofiber håndkle hund, Absorberende håndkle hund

Kjøp håndkle til hund i Norge på nett

Noen hunder simpelthen elsker sjøen og bading om sommeren. Andre kvier seg for å stikke labben i dusjen når det er tid for et bad etter at de har rullet seg i søla. Uavhengig av hvilke badetype kompisen din er, anbefaler vi at du har rett utstyr med deg til badeturen. Et godt absorberende håndkle til hund får jobben gjort når hunden er dryppende våt og det er på tide å dra hjemover. Ingen har vel særlig lyst på en våt hund i bilen? Mange velger å kjøpe et eget mikrofiberhåndkle til hund siden disse hånddukene har ekstra god absorberingsevne, tar liten plass i sekken eller skuffen og tørker raskt. Se vårt utvalg av håndkle til hund nedenfor og velg akkurat det du trenger til neste tur. 

Les mer

Mikrofiberhåndkle til hund  

Håndklær av mikrofiber er et ypperlig valg når du ønsker et ekstra absorberende håndkle til hund. Slke håndklær har nemlig flere fordeler; de er superlette, tørker raskt når du henger dem opp og trekker til seg fuktighet kjapt og effektivt. Et mikrofiberhåndkle til hund er nemlig laget med supertynne fibre i polyamid eller polyester. I kombinasjon med at de er myke og gode, er disse supre å bruke til å tørke pelsen til hunden. La voffsen først riste av det verste av vannet, og gå så over pelsen med myke, sirkulære bevegelser med håndkleet.   

Kjølehåndkle for hund på varme dager 

Når solen steker som verst om sommeren, er et kjølehåndkle lurt å ha med seg til voffsen. Dette fungerer slik at du bløtlegger det i kalds vann, vrir det opp og legger det om hunden. Et slikt håndkle til hund gir en deilig avkjølende effekt og er meget praktisk å ha både hjemme eller med når dere er på tur.

Vis mindre
1 — 3 av 3 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen