Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Dicat Up

Merke
Sortering
1 produkter i Dicat Up
Dicat Up kattefôr kattemat

Dicat Up kattefôr og kattemat

Dicat Up kattefôr og kattemat er alternativet for deg som ser etter fôret som gir mest for pengene. Å kjøpe Dicat Up kattefôr og kattemat på nett i Norge er smart. Du får god kvalitet med gode råvarer, og fôret smaker godt for den firbente. Dicat Up tørrfôr til katt kommer i typer som passer alle behov og livsstadier. Med katter er det ikke så veldig vanskelig, ikke slik som med hunder. Dicat Up tørrmat til katt kjøper du på nett i Norge hos Dyrekassen, og vi leverer det helt hjem på døren. Da kan du kjøpe store sekker og spare mer penger.

Les mer

Dicat Up kattefôr og kattemat

Dicat Up kattefôr og kattemat er deilig nok til å bli favorittfôret, og blidgjør lommeboken med sin fine pris. Det er ikke til å komme unna at pris betyr noe, men det er kjedelig å måtte innse at det faktisk er store forskjeller på den billige maten og den dyre. Dicat Up tørrfôr til katt dekker gapet mellom billig og dyrt på kvalitet. Det ligger ikke helt i toppen, men det er langt bedre enn like rimelige alternativ på markedet. Du får blant annet Dicat Up tørrfôr til katt med masse kylling. Det står først på listen over ingredienser, og dekker nesten en tredjedel av innholdet. Derfor er Dicat Up kattefôr og kattemat en favoritt også hos den som skal spise det. Smakfullt og deilig med masse kjøtt. Katter er kjøttetere, og derfor skal Dicat Up tørrmat til katt inneholde mye kjøtt.

Dicat Up tørrfôr til katt

Dicat Up tørrmat til katt skal være hoveddelen av kattens kosthold. Deilig tørrfôr med gode råvarer - slik som du finner i Dicat Up tørrfôr til katt - inneholder masse næring, vitaminer og antioksidanter. I Dicat Up tørrmat til katt lukkes alt det gode inne på innsiden gjennom prosessen når det lages. Se på det som konsentrert godhet og sunnhet i en skål. Mange velger å gi våtfôr til katt, men vi syns det skal være til noe ekstra når anledningen krever det. Eller som et lite tillegg til tørrfôret. Våtfôr alene inneholder ikke nok næring. Det har mye væske i seg og kan derfor være greit å gi til katter som ikke drikker nok vann, men siden næringsnnholdet er lavere anbefaler vi Dicat Up tørrfôr til katt. Kulene i tørrfôret - også kalt kroketter - renser i tillegg tennene. Det er litt tannpuss mens katten spiser. Dette er hjelp de trenger for å ha sunne tenner hele livet. Dicat Up tørrfôr til katt er altså både sunn næring for kroppen og hjelp for god tannhelse.

Dicat Up tørrfôr til katt All Age Complete

Et komplett Dicat Up tørrfôr til katt som passer alle livsstadier og raser. Katter er mye enklere enn hunder på dette området. De trenger ikke eget fôr til sin rase. De skal ha taurin i fôret og de skal ha mye kjøtt. Altså protein. Hvis det er på plass dekker det behovet til de aller fleste. Hvis katten din har spesialbehov avdekkes dette oftest hos veterinær. Da kan veterinærfôr være løsningen. Og da er vi også inne på noe viktig. Selv om du gir katten din superdeilig og sunt Dicat Up tørrmat til katt, må du ta den med til veterinær for en sjekk med jevne mellomrom. Vi er kjempeflinke til å gå med hundene våre, men kattene blir litt overlatt til seg selv. Problemet da er at de ikke sier fra hvis de har vondt. Hunder gir mer uttrykk for problemer. Katter bare holder det inne. Ingen klaging.

Dicat Up tørrfôr til katt All Age Salmon&Tuna

Et nydelig fôr med deilig smak og supersunt innhold. Fiks inneholder mye Omega 3, og dette har katten godt av. Veldig godt faktisk. Omega 3 og andre fettsyrer er smurning for kroppen, også hos de firbente. Denne typen Dicat Up tørrfôr til katt har altså den deilige fisken som gir supert innhold og smak, men er også fylt opp med masse kylling og litt ris for å være lett fordøyelig. I det hele et supert valg hvis du vil gå for Dicat Up tørrfôr til katt.

Dicat Up tørrfôr til katt Kitten

Et herlig tørrfôr til kattunge som er perfekt for de 12 første månedene av livet. Da legges grunnlaget for et sunt, langt liv. Og det gjøres med Dicat Up tørrfôr til kattunge. Du kan også gi det til drektig og diende katter, siden behovet dekkes der også. Innholder er satt sammen for å gi sunn vekst og god fordøyelse. Med kylling som eneste protein er det veldig liten sjanse for allergiske reaksjoner. Fôr med ett enkelt protein er best for å unngå allergi. Dicat Up tørrfôr til katt og kattunge gir en flott start på livet.

Dicat Up tørrfôr til katt All Breeds Turkey&Chicken

Katter som ikke liker Dicat Up tørrfôr til katt med laks og fiskesmak, får her ønsket sitt oppfylt. Et snadder fôr med mye kalkun. Faktisk omtrent en tredjedel av fôret er kalkun. Dette er skikkelig godt kosthold for en aktiv katt.

Dicat Up tørrfôr til katt Sterilized & Low Caloric

Dette er en type Dicat Up tørrfôr til katt som er sterilisert og har lavt aktivitetsnivå. Da må man unngå overvekt, og det gjøres best ved å gi et fôr som har riktig innhold. Det inneholder naturlige fibre og kylling som eneste kilde til protein. Masse kyling faktisk, slik vi har lært at det er hos mange typer Dicat Up tørrmat til katt.

Vis mindre
1 — 1 av 1 produkt
  • Side 1 av 1
Til toppen