Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Herkules 4Pets 4Pets Pro 2 Hundebur Large

Pris: 5 899,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

4Pets Hundebur Pro er et spesielt utviklet bilbur av høy kvalitet med særlig fokus på sikkerhet. Burene er TÜV SÜD godkjent med høyeste resultat oppnådd på kollisjonstest. Med 4Pets Proline setter du sikkerhet i høysetet. Se link i produktbeskrivelsen for konfigurator.

4Pets Pro er sveitsisk produserte TÜV godkjente bilbur av høy standard utviklet av fagfolk med særlig fokus på kompromissløs sikkerhet og design. Resultatet er at 4pets ProLine bur er noen av de mest solide og estetiske hundebur i verden. Burene leveres i 13 ulike varianter, deriblant både enkle og doble bur, for å imøtekomme de ulike behov når det kommer til hunderase, antall hunder og biltype. 

4Pets Pro er de første hundeburene i verden med TÜV sertifikat fra TÜV SÜD. Dette er en omfattende sikkerhet og kvalitetskontroll av produkter som innebærer tilsyn av produksjon, materialbruk, juridiske bestemmelser, sikker montering i bil, samt kollisjonstesting. Resultatene fra kollisjonstesten av disse burene var uten negativ bemerkning. Med 4Pets Proline setter du sikkerhet i høysetet.

Mål og vekt:
4Pets bur Pro 2 Milan Large
Dybde: 93,5 cm
Bredde: 54,5 cm
Høyde: 66 cm
Egenvekt: 18 kg
Max vekt hund: 35 kg

Fløg denne linken for å se om buret passer i din bil.

Se alle produkter fra Herkules 4Pets