Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Douxo S3 Calm mousse til dyr 150 ml

Pris: 319,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Douxo S3 Calm mousse er til hunder, katter og hester med følsom hud. Douxo S3 Calm mousse kan også bidra til å roe ned kløende og irritert hud. Balanserer og styrker hudbarrierens økosystem. Fuktighetsgivende og mykgjørende med balsameffekt.

Alle Douxo S3 produktene inneholder Ophytrium som er en foredlet naturlig ingrediens, utvunnet fra roten på den asiatiske planten Ophiopogon japonicus. Ophytrium styrker hudbarrieren, balanserer hudens mikroflora og demper hudirritasjon. I Calm serien er innhold av Ophytrium justert for å bidra til å roe ned irritert og kløende hud. Douxo S3 produktene er designet for å støtte pelskvaliteten, de er mykgjørende og fuktighetsgivende. Produktene er kvalitet- og toleransetestet på både dyr og mennesker.

• Hypoallergen duft (kokos og vanilje)

• Balansert pH (5,4-5,6) som fremmer en rik og mangfoldig mikrobiota.

 

Bruksanvisning :

• Brukes i tørr pels. Børst pelsen.

• Rist flasken. Trykk moussen ut i hånden.

• Massér den godt inn i huden. Gjenta for å dekke hele hudområdet.

• La moussen tørke. Skal ikke skylles ut.

 

Bruk ett pumpeslag pr kilo for dyr under 6 kilo og ett pumpeslag pr 2 kilo for dyr over 6 kilo. Dobbel dose til dyr med lang/tett pels. Unngå området rundt øyne og munn. Douxo S3 Calm Mousse kan brukes alene eller i kombinasjon med Douxo S3 Calm Shampoo. I kombinasjon med sjampo anbefales: Sjampo på dag 1, mousse på dag 3 og 6 den første uken. Fortsett med mousse 3 ganger i uken i ytterligere 2 uker.

 

Forsiktighetsregler :

Kun til utvortes bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn og dyr.

Se alle produkter fra Douxo