Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Non-Stop Dogwear Training Vest XS

Pris: 1 299,-

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Non-Stop Dogwear Training Vest er en treningsvest for eier med flere lommer til utstyr.

Vesten er justerbar, lett og pustene, noe som gjør den perfekt til trening av hund gjennom alle årstider. Treningsvesten har flere lommer hvor du kan oppbevare leker, godbiter og annet utstyr du trenger. Den har også to brystlommer på fremsiden, to ved hofta, samt en stor gjennomgående lomme på baksiden som kan brukes til større leker. Vesten har også fire løkker på siden av lommene som du kan feste karabinkroker og andre lette gjenstander i. 

Med unntak av lommene er hundetreningsvesten laget av netting for å sikre god luftgjennomstrømming. Dette gjør at vesten kan brukes like fint på sommeren som på vinteren. Skulderpartiet er forsterket med en vanntett og pustende trelags-nylonmembran som beskytter mot regn. Den kan også tilpasses rundt livet og ved hoftene for optimal passform. Med så store justeringsmuligheter sørger Non-Stop Dogwear for at vesten kan brukes både over en tskjorte på sommeren og en tykkere jakke på vinteren. 

Non-Stop Dogwear Training Vest er utstyrt med avtagbare 3M™ reflekslapper for synlighet i mørket. Vesten er unisex og kommer i størrelsene XS til XL i fargen sort. 

Se størrelsetabell her

Se alle produkter fra Non-Stop Dogwear