Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Non-Stop Dogwear Safe Redningsvest til hund Str 4

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Non-Stop Dogwear Safe Redningsvest til hund gir bedre sikkerhet og komfort i vannet. Selv gode svømmere bør bruke flytevest! For hunder som er usikre i vann kan vesten gi den ekstra tryggheten de trenger for å legge på svøm. Også velegnet for rehabiliteringstrening.

Selv en badeglad hund kan brått bli sliten eller få problemer i vannet. Skulle det skje vil Safe life jacket 2.0  hjelpe til med å holde hunden flytende. Rundt halsen er det flyteelementer for å hjelpe hunden å holde hodet over vannoverflaten. Robust håndtak og underfeste gjør det mulig å løfte hunden opp av vannet. Vesten har sterk farge og 3M™ reflekser som gjør det lettere for båtførere å få øye på hunden fra alle vinkler.

De myke flyteelementene hjelper hunden å utvikle god svømmeteknikk, som gir optimal effekt av svømmetreningen. Ringene på siden gjør det mulig å justere hvordan hunden svømmer og eventuell motstand. Det kan være nyttig i forbindelse med rehabilitering i svømmebasseng eller vanntredemølle. Langline kan festes i ringen bak hvis du er på vannet med båt, kano eller SUP og ønsker bedre kontroll på hunden. Flytevesten har en egen lomme bak for oppbevaring av kobbel når det ikke er i bruk.

Safe life jacket 2.0 er regulerbar i halsen og rundt brystet. Vesten festes enkelt med klips etter første gangs justering. To stropper under magen fordeler trykket godt hvis hunden må løftes. Mesh gjør at vann ikke samler seg under magen. Svømmevesten er tilgjengelig i størrelsene 2-7, som passer til både små og store hunder.

Produktfordeler :

  • Flyteelementer rundt halsen hjelper hunden å holde hodet over vannet
  • 3M refleks og kreftig oransje farge sikrer god synlighet i vannet. I tillegg til refleksstripene som er sydd inn i sømmene er det refleks på håndtaket og i front.
  • Et solid håndtak gjør det mulig å løfte hunden opp av vannet. Det brede underfestet vil fordele vekten godt, slik at det ikke er ubehagelig for hunden din å bli løftet.
  • Redningsvesten har festepunkter på siden og bak. Dette gjør det mulig å justere retning og motstand.
  • Kobbelet kan oppbevares i lommen bak på redningsvesten når hunden svømmer
  • Vann vil ikke samle seg under magen til hunden, men renne gjennom nettingen under på redningsvesten

Størrelsesguide :

Dimensjoner :

Se alle produkter fra Non-Stop Dogwear