Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

NorskDyrehelse Kosttilskudd Væskeerstatning 400 g

Pris: 199,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

NorskDyrehelse Kosttilskudd Væskeerstatning er utviklet for å opprettholde væskebalansen til hunder og unngå dehydrering.

Om vi mennesker trener hardt eller blir syke, opplever vi fort væsketap - det gjelder også for hunder. NorskDyrehelse sin Væskeerstatning er spesielt utviklet for å gi hunder raskere gjenoppretting av væskebalansen og inneholder de viktigste elektrolyttene de trenger for å få tilført nok væske. Hunder som trener mye, f.eks. jakthunder, redningshunder eller sporhunder er hunder hvor væskebalansen må gjenopprettes - dette gjelder også spesielt på varme sommerdager hvor hunden fortere kan bli slapp og dehydrert.

Hva inneholder væskeerstatning? Væskeerstatning er et pulver som blandes med vann og inneholder stoffene; glukose, maltodekstrin, kaliumklorid, kalsiumsitrat, natriumklorid, natriumsitrat, magnesiumsulfat, sinksulfat. Disse stoffene hjelper med å kompensere for tapet av væske og elektrolytter etter f.eks. en treningsøkt, oppkast eller diaré.

Når skal man gi væskeerstatning? Det er viktig at hunden får utskiftning av væske i god tid, gjerne så fort som mulig etter væsketap. Det kan være lurt å lage blandingen klar før man evt. trenger den og ta med seg på trening, jakt, konkurranser o.l. - da kan man gi rett etter endt økt. På varmesommerdager vil hunden raskere tape væske og det kan med fordel være lurt å gi væskeerstatning. Hunden vil også raskt lide av væsketap om den kaster opp eller får diaré, da trenger den større mengder væske enn vanlig for å ikke bli dehydrert.

Veterinærer anbefaler at alle hundeeiere og katteeiere alltid har væskeerstatning hjemme fordi man aldri vet på forhånd når man trenger det. Hunden eller katten din kan brått bli syk og kaste opp eller få diaré, da er det helt ypperlig å ha væskeerstatning liggende for å unngå dehydrering og slapphet. Det er ingen grunn til bekymring for overdosering med væskerstatning, men det er ikke noe hunden eller katter trenger i vannskålen sin daglig.

Dosering:
Bland 1 måleskje(10g) med 0,5 liter rent vann, 2 måleskjeer (20g) med 1 liter rent vann osv.
Ferdigblandet drikke bør gis innen 1 døgn.

Hunder/katter opptil 10 kg 1 måleskje
Hunder mellom 10-20 kg 2 måleskjeer
Hunder mellom 20-30 kg 3 måleskjeer
Hunder 30 kg + 4 måleskjeer

 

Innhold per måleskje à 10g (15ml):
Glukose 4,9g
Maltodekstrin 3,3g
Kalium 200 mg
Natrium 160 mg
Kalsium 120 mg
Magnesium 60 mg
Sink 2 mg
Klorid 330 mg

Se alle produkter fra NorskDyrehelse
Innhold og ingredienser

Ingredienser: Glukose, maltodekstrin, kaliumklorid, kalsiumsitrat, natriumklorid, natriumsitrat, magnesiumsulfat, sinksulfat.

Næringsinnhold pr 100g:
Protein: 0%
Aske 8%
Kullhydrater 82%
Fett: 0%
Vanninnhold: 4%
Energi: 328 kcal