Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

NorskDyrehelse Kosttilskudd Nypepulver 500g

Pris: 199,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

NorskDyrehelse Nypepulver er et kosttilskudd for smidigere ledd hos hunder og katter. Styrker også immunforsvaret og bidrar til økt energi.

NorskDyrehelse Nypepulver 500g er et naturlig kosttilskudd til hunder og katter som består av 100% nypepulver. Nype er en rød-oransje frukt dannet av planter i roseslekta. Vekstplassen til nyper kan være avgjørende for nypepulverets kvalitet - derfor har NorskDyrehelse valgt viltvoksende nyper fra Chile som har vokst frem i flere tusen meters høyde. Nypene fra dette området er spesielt rike på antioksidanter, vitaminer og mineraler.

Nype er en frukt proppet med masse god og viktig næring hunden din kan dra nytte av. Nypen kan gi hunden din mer energi og er rik på antioksidanter som hjelper å forsvare kroppen mot frie radikaler som bryter ned celler og påskynder aldrende hunder. Den styrker immunforsvaret og inneholder blant annet 60 ganger mer C-vitamin enn sitrusfrukter. Utover dette har den også viktige næringsstoffer som; antocyaniner (forsterker effekten av C-vitamin), karotenoider (beskytter kroppen mot frie radikaler) og avonoider (forbedrer immunforsvaret mot virus og bakterier). I tillegg inneholder frukten livsviktige mineraler som jern, kalium, magnesium, jern, og karoten (kilde til A-vitamin). Nype har også vist at det har en positiv innvirkning på leddene hos både hunder og katter, samt gitt bedre og lettere bevegelighet.

NorskDyrehelse Kosttilskudd Nypepulver

  • Et helt naturlig kosttilskudd til både hund og katt
  • 100% nypepulver
  • God kilde til energi
  • Rikt på antioksidanter
  • Beksytter mot frie radikaler som bryter ned celler
  • Styrker og booster immunforsvaret
  • Kilde til jern, magnesium, kalium og karoten
  • Gir smidigere ledd og bidrar til en bedre leddhelse

Dosering:
Blandes i maten 1 gang om dagen. Måleskje medfølger (1 måleskje er 3 g / 5 ml).

Hund/Katt opptil 15 kg 1 måleskje per dag Boksen rekker i ca. 166 dager
Hund 15-30 kg 1 1/2 måleskjeer per dag Boksen rekker i ca. 111 dager
Hund 30 kg + 2 måleskjeer per dag Boksen rekker i ca. 83 dager
Se alle produkter fra NorskDyrehelse
Innhold og ingredienser

Ingredienser:
Nypepulver fra Chile. (98% skall)