Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

NorskDyrehelse Kosttilskudd MSM 250 g

Pris: 199,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

NorskDyrehelse MSM er en helt naturlig og organisk svovelkilde som er vesentlig for hundens oppbygging av ledd, sener, bindevev, brusk, skjelett, pels og muskler.

Hva er MSM? MSM er betegnelsen på den organiske svovelforbindelsen metylsulfonylmetan som vi finner i plante- og dyreorganismer. Svovel er byggesteiner til ledd, bein, brusk, sener, muskler, bindevev og hår. Vi mennesker inntar f.eks. MSM i vårt normale daglige kosthold gjennom melk eller kaffe. Mangel på svovel kan føre til flere plager, som blant annet leddsmerter, sirkulasjonsforstyrrelser og slakt bindevev - også hos hunder. Om hunden din innstar MSM som et kosttilskudd fra NorskDyrehelse kan det motvirke svovelmangel som fører til dette, i tillegg til forhindre leddproblemer som artrose og leddgikt. Det sies at det organiske svovelet styrker mage- og tarmfunksjonen, samt hjelper mot ulike allergier hunden har.

MSM spiller en svært viktig rolle i kroppens produksjon av aminosyrer, ensymer, hormoner, proteiner og immunglobulin. Proteinene Kerattin og Kollagen er eksempler på hva som av avhengig av svovel for å produseres, noe man finner i hundens hud, hår og klør. Det er også preget av en naturlig betennelsesdempende og smertelindrende effekt via aminosyrene Taurin, Cystein og Metionin som kroppen trenger for å produsere endorfiner - kroppens egne naturlige smertestillende middel.

MSM hjelper til med celleoppbygningen og er bra for alle hunder uavhengig av alder, rase, størrelse og bruksområde. Tester har påvist at hunder har blitt kvikkere, klarer yte mer og holder ut lengre under trening. Hunder som har trent hardt kan også oppleve å få en lettere og raskere restitusjonstid.
 

NorskDyrehelse Kosttilskudd MSM 250 g

  • Et helt naturlig stoff hunden allerede har i kroppen
  • Styrker og vedlikeholder ledd, bein, brusk, sener, muskler, bindevev og hår
  • Motvirker leddproblemer, slitasjer og leddgikt
  • Styrker mage- og tarm
  • Kan hjelpe mot allergier
  • Naturlig smertelindrende
  • Kan virke betennelsesdempende
  • Egner seg til alle hunder
  • Ypperlig til hunder i mye aktivitet, brukshunder og hunder som trener hardt

 

Tips fra produsenten:

MSM er bra for alle hunder ettersom det kan hjelpe til med celleoppbyging. Uansett rasestørrelse, alder og livssituasjon kan MSM bidra til at hunden din kan bli piggere og yte mer.
Mange av våre kunder kombinerer grønnleppemusling med MSM for å få en så bra effekt som mulig. Spesielt gjelder dette hunder som utsettes for slitasje ved trening og konkurranser, samt rednings-hunder og andre brukshunder.

250 g MSM inneholder:
MSM 650 mg

Dosering:

Blandes ut med tørrfôr eller våtfôr 1 gang per dag. Målebeger følger med i pakken.

Størrelse på hund/katt Hvor mye Boksen varer i ca.
Liten hund/Katt opptil 10 kg 1 målebeger 384 dager
Hund 10-25 kg 2 målebeger 192 dager
Hund 25-40 kg 3 målebeger 128 dager
Hund 40 kg + 4 målebeger 100 dager
Se alle produkter fra NorskDyrehelse
Innhold og ingredienser

Ingredienser:

100% Metylsulfonylmetan