Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

NorskDyrehelse Kosttilskudd Hyaluron+ 310g

Pris: 519,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

NorskDyrehelse Kosttilskudd Hyaluron+ 310g er et kosttilskudd som består av helt naturlige næringsstoffer som styrker hundens bein og ledd.

NorskDyrehelse Kosttilskudd Hyaluron+ 310g er et kosttilskudd i pulverform for en bedre ledd- og beinhelse hos hunden. Pulveret består av helt naturlige, men svært viktige næringsstoffer som MSM, Glukosamin, Kondriotin og Hyaluronsyre. Disse næringsstoffene er gode byggestener for å styrke ledd og bein, samt reparerer leddbrusk, ligament og celler hos hunden.

MSM hjelper hundens celler til å utveksle næringsstoffer og slaggprodukter gjennom blodløpet. Mangel på MSM vil gjøre dette vanskeligere og hunden kan fortere få melkesyre og yte dårligere. Glukosamin er et nødvendig stoff for at hunden skal kunne danne stører molekyler som blant annet finnes i leddvæske og i brusk. Kondriotin kan sammen med Glukosamin motvirke brusktap som skjer når hunden blir eldre. Hyaluron er et stoff hunder naturlig har i leddene fra før for å smøre og støtdempe leddbrusken. I tillegg til å være nyttig for ledd, bidrar også Hyaluron til en sunn og frisk hud. Med alderen vil nivået av hyaluronsyre minskes og hunden vil miste fylde og fukt i huden som igjen kan føre til hudirritasjoner. Ved å innta Hyaluron+ som en del av daglig inntak, vil hunden din slippe å få dette problemet.

Hvem kan ta Hyaluron+ Kosttilskudd?  Hyaluron+ fra Norsk Dyrehelse er ypperlig å gi til aktive familiehunder, hunder som er i mye aktivitet og forebyggende til hunder som begynner å få stive ledd. Hyaluron+ er et supert alternativ til Grønnleppemusling for hunder som har følsom eller sensitiv mage.

 

NB: Sjekk ut potensiell karenstid ifm konkurranser!

Innhold per måleskje á 1,2g (2ml):
MSM 600 mg
Glukosamin 550 mg
Kondroitin 100 mg
Hyaluronsyre 15 mg

 

Dosering:
Blandes med mat 1 gang per dag. Måleskje medfølger i boksen.

     
Størrelse på hund Hvor mye Boksen holder i ca.
Katt/Liten hund opptil 10kg 1 måleskje per dag 248 dager
Hunder mellom 10-20 kg 2 måleskjeer per dag 124 dager
Hunder mellom 20-30 kg 3 måleskjeer per dag 82 dager
Hunder over 30-40 kg 4 måleskjeer per dag 62 dager

 

Se alle produkter fra NorskDyrehelse
Innhold og ingredienser

Ingredienser:
MSM(metylsulfonyltmetan), Glukosaminsulfat 2kcl, Kondroitinsulfat, Hyaluronsyre