Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Elektroniske hundeleker

Elektroniske Hundeleker, interaktiv lek til hund

Kjøp elektroniske hundeleker for interaktiv lek

Elektroniske hundeleker er et fantastisk supplement til hundens lekekasse. Her får du smarte, underholdende og stimulerende leker som kompis kan kose seg med i timesvis! Noen synes kanskje at slike leker er en uting og at man heller skal «leke med hunden selv». Her kan vi love deg at målet på ingen måte er å sluntre unna. Lek mellom hund og eier er utrolig viktig for å knytte tette bånd og sørge for at hunden får nok stimuli – der er vi på ingen måte uenige. I dag får du kjøpt elektroniske leker som byr på masse spennende fordeler når det kommer til interaktiv lek, noe som både er gøy og utfordrende for Fido. Dessuten er elektroniske hundeleker spesielt nyttige i en rekke situasjoner:

Les mer
  • Når hunden er hjemme alene: Fjernstyrte godbitautomater og leker for deg som vil holde kontakten med hunden mens du er borte. 

  • Ved helseutfordringer: Ei vond hofte eller et brukket håndledd? Både kroniske og akutte helseproblemer kan gjøre det utfordrende å leke i lang tid med hunden. Ikke alle orker eller er fysisk i stand til å kaste ball etter ball på sletta eller springe rundt med hunden. Her kan elektroniske leker være et fantastiske hjelpemiddel for stimulerende aktivitetsleker for voffsen. 

  • Utfordrende hjernetrim: Du får dessuten kjøpt elektroniske hundeleker som byr på en ekstra utfordring. Akkurat som ved vanlige hjernetrimsleker må hunden jobbe aktivt for å få ut godbiter eller annet snadder som belønning. Utrolig gøyalt for hunden og attpåtil sunt for kropp og sinn!

Velg rett type leke til interaktiv lek til hund

Hva passer best til hunden din? Tja, her er det rett og slett smak og behag, for alle hunder er forskjellige. Vi kan trekke frem et par typer som våre favoritter innen interaktive leker til hund:

  • Automatisk launcher: Denne imponerende kastemaskinen skyter baller slik at hunden kan trene på apport. Kommer med instillinger for kraft/lengde slik at den også kan brukes innendørs.

  • Godbitautomat: Ulike automater som hiver ut godbiter – enten som belønning eller fjernstyrt av deg. Perfekt for snille jenter og gutter som er alene slik at du også kan gi godbiter fra kontoret og kan holde kontakten mens du er borte.

  • Robotisert, rullende ball: Batteridrevet ball som ruller i vilkårlige retninger slik at hunden virkelig får boltret seg i leken. Egner seg for øvrig like godt til katter som til hunder! 

Er elektroniske hundeleker trygge? 

Når du kjøper elektroniske hundeleker i Norge, er det viktig at du følger anvisningene for bruk. Enkelte modeller egner seg både til hunder og katter. Moderne aktivitetsleker ofte utstyrt med en timer slik at den stopper etter et visst antall minutter. Dette fungerer som en sikring dersom kjæledyret er alene med leken, og du er bekymret for at det skal bli for mye av det gode. Ellers bør du følge sunn fornuft som ved all annen lek med høyt aktivitetetsnivå – sørg for at hunden har nok av pauser og tilgang på rent vann. På ekstra varme dager bør du nok begrense leken i sola slik at hunden ikke blir overopphetet. 

Kjøp alt du trenger til interaktiv lek til hund hos Dyrekassen

Ja, har du lyst til å unne bestevennen din et ekstra digg leke? Tenk gjerne på hva du tror hunden din liker best. Enkelte hunder synes ballspill med apport er det beste i hele verden, mens andre liker hjernetrim. Og alle hunder simpelthen elsker godbiter, så elektroniske leker med fôrdispensere er ofte trygge valg. Finn din favoritt og bestill i dag. Du får fri frakt ved bestillinger over 499 kr, og vi leverer til adresser i hele Norge – også helt hjem på døren. Vi ønsker god fornøyelse med shoppingen og håper at du finner en ny favorittleke til hunden din!

Vis mindre
1 — 1 av 1 produkt
  • Side 1 av 1
Til toppen