Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Artero Slicker Brush Extra Small

Pris: 99,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Artero Slicker Brush er en flott børste med trehåndtak som kommer i flere forskjellige størrelser.

Extra Small

Ideell for mindre raser, som maltesisk, yorkshire terrier og andre toyraser. Flott for ansikter og små føtter. Områder rundt øynene, nesen og munnen. Myk nok til daglig bruk på huden, men likevel solid nok til daglig bruk i en salong med høyt volum.Størrelsen på børsten er 1.8 "x 2.4" (ca 4,6 x 6 cm), og har mykhetsgrad soft.

Small

Perfekt for all over børsting av små til mellomstore hunder, samt ansikter og mindre områder på større raser. Myk nok til daglig bruk på huden, men likevel solid nok til daglig bruk i en salong med høyt volum. Størrelsen på børsten er 1.8 "x 3,5" (ca 4,6 x 8,9 cm), og har mykhetsgrad soft.

Large

Ideell for mellomstore / større raser, for eksempel standard schnauzere, miniatyr-standard pudler og lignende størrelse raser. Myk nok til daglig bruk på huden, men likevel solid nok til daglig bruk i en salong med høyt volum. Størrelsen på børsten er 2,2 "x 4,3" (ca 5,6 x 10,9 cm), og har mykhetsgrad soft.

Extra Large

Ideell for store raser, som standard pudler, bouvier, gigantiske schnauzere og andre raser av tilsvarende størrelse.God til å komme rett gjennom tett pels, samtidig som den er myk på hud og pels.Myk nok til daglig bruk på huden, men likevel solid nok til daglig bruk i en salong med høyt volum. Størrelsen på børsten er 3,2 "x 4,9" (ca 8,1 x 12,4 cm), og har mykhetsgrad soft.

Se alle produkter fra Artero