Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Blackness Shampoo 2,7 l

Pris: 949,-
Velg variant

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

K9 Blackness Shampoo er en skånsom Aloe Vera sjampo for mørkt og svart hår. Revitaliserer, forbedrer og frisker opp de svarte og mørke pigmentene i pelsen til kjæledyret og bidrar til å eliminere misfarging. Gir pelsen et naturlig, blankt utseende. Egnet for kjæledyr med sensitiv, allergiutsatt hud. Renser kjæledyrets hud og pels uten å forstyrre eller fjerne naturlig beskyttelse. Formulert med aloe vera, pro-vitamin B5 og hveteprotein. Beroliger og hydrerer tørr hud, reduserer tørrhet, rødhet og flassing. Egnet til bruk på hunder, katter og andre kjæledyr.

K9 Blackness Shampoo gir næringsstoffer for å kondisjonere pelsen. Gjør børstingen enklere. Reduserer tørketiden. For hjemme- og profesjonell bruk. Passer for å forberede hunden din til utstilling. Veldig økonomisk og konsentrert. Kan fortynnes opp til 1:10.

Aktive ingredienser:

  • Aloe Vera: en utmerket kilde til næringsstoffer for kjæledyrets hud og pels. Har antibakterielle og antifungale egenskaper. Hemmer frie radikaler. Beskytter mot dehydrering og skadelige effekter av miljøfaktorer ved å danne en film på overflaten av huden og frakken. Reduserer rødhet, skalering og kløe i huden og øker helbredelsen av mindre kutt og skraper. Hydrerer og mykgjør pelsen, og etterlater den med en vakker glans og glans. Gir volum, revitaliserer pelsen og gjør børstingen enklere.
  • Vitamin B5: Beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for brudd.
  • Hvete Protein: Styrker håret. Penetrerer strukturen, fyller feil og lukker neglebåndet. Dette gjør håret sterkere, mer motstandsdyktig og mindre utsatt for skade og tap av fuktighet. Glatt overflate reflekterer lys og bidrar til å forhindre at forurensende stoffer trenger inn.

Bruk instruksjoner:
Avhengig av behovene, bruk i konsentrert eller fortynnet form. Påfør jevnt i vått hår og masser grundig inn. For kjæledyr med fettete hår, skyll med varmt vann. Gjenta hele prosessen. For best resultat, avslutt med K9 Blackness Conditioner.

Se alle produkter fra K9
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Aqua, mg laurylsulfat, cocobetain, certifierad aloe vera, cocoamphodin, D-pantenol, hveteprotein, duft, konserveringsmiddel, fargepigment, pH 6,5