Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Trixie Be Nordic Hettegenser Hund Blå 45 cm

Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Trixie Be Nordic Hettegenser Blå er en stilig genser fra Be Nordic-serien, som henter inspirasjon fra det maritime og nordiske. Passer godt for hunder som kan fryse på litt kjølige dager, samtidig som den har et trendy og moderne utseende.

Den er laget av et lignende stoff som hettegensere for mennesker, og gir moderat beskyttelse fra kulde og vær. Genseren festes foran på brystet og under magen med borrelås, og er enkel å ta av og på. Hetten kan festes nede med en trykk-knapp. Laget av polyester, og kan vaskes på 30 grader.

Størrelser:

Rygglengde Brystomkrets
24 cm 34 cm
27 cm 36 cm
30 cm 40 cm
33 cm 44 cm
36 cm 48 cm
40 cm 52 cm
45 cm 60 cm

Hvilken størrelse skal jeg velge?
Som hos mennesker er det viktig at plagget sitter som det skal og har riktig størrelse. Feil størrelse kan begrense hundens naturlige bevegelser, gjøre at plagget ikke varmer godt nok, eller at det sklir når hunden beveger seg. For å få riktig størrelse til hunden er det viktig å ta gode mål på forhånd. Slik måler du hunden:

  • Rygglengde måles fra manken (der halsen slutter og ryggen begynner, ofte like foran skuldrene) til haleroten (der halen begynner).
  • Brystomkrets måles der hundens bryst er på det dypeste, ofte like bak forbeina.
  • Du bør bruke et mykt målebånd for å få et godt og nøyaktig mål. Har du ikke dette kan du bruke en bit tau, hyssing eller hundebånd/kobbel, som du så måler med tommestokk eller linjal.
Se alle produkter fra Trixie