Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Pet's Relief Allergone mot Husstøvmidd 400 ml

Pris: 249,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Pet's Relief Allergone mot Husstøvmidd reduserer husstøvmidd, som kan hjelpe til å redusere kjæledyrets allergiske symptomer.

Pet's Relief Allergone mot Husstøvmidd er en spray som inneholder en vannbasert susoensjon av mikrokapsler. Mikrokapslene inneholder en blanding av substrater som påvirker den kjemiske strukturen i allergenpartiklene. Dette reduserer risikoen for allergeneksponering siden den danner en film som klumper sammen partiklene så de ikke svever i luften, og enklere kan fjernes med vanlig rengjøring. 

Pet's Relief Allergone mot Husstøvmidd sprayes på steder hvor det vanligvis finnes ansamling med husstøvmidd: Tepper, hundesenger, madrasser, tekstilmøbler, gardiner og tøyleker.

Sprayen gir beskyttelse i opptil 5 måneder etter bruk. 

Bruksanvisning:
Ta bort trekket på madrasser, puter og dyner. Rist beholderen før bruk. For å aktivere sprayfunksjonen, trykk inn håndtaket 3 ganger. Spray gjenstanden på ca 30 cm avstand og før beholderen frem og tilbake. Spray begge sider for å oppnå kontinuerlig spraying, trykk inn og slipp håndtaket i en jevn rytme.

Luft rommet etter bruk. Flater som har blitt behandlet kan brukes etter 1 time, når produktet har tørket.

Tøyleker som har blitt behandlet kan brukes etter 1 time, når produktet har tørket.
OBS: Vent i minst 3 dager før gjenstander som har blitt sprayet støvsuges. Vask fjerner produktet fra sprayede flater. Det anbefales derfor å spraye på nytt etter vask.

Ingredienser: Hypromellose, Polyvinylalkohol, Sitronsyre, Isopropylmyristat, Bensylbensoat, Kolloidal kiselsyre

EU godkjent og testet. 

H302 Farlig ved svelging. H400 Meget giftig for liv i vann. H411 Giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann.

Se alle produkter fra Pet's Relief