Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Paikka Visibility Winter Jacket Dark 45 cm

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

PAIKKA Visibility Winter Jacket er et vinterdekken som kombinerer alle de beste egenskapene i et dekken. Den holder hunden din varm, tørr, stilig og trygg – selv i iskaldt vær. Thinsulate-isolasjon av høy kvalitet gir god varme. Denne varme, men lette polstringen er laget av 78 % resirkulerte materialer. Ikke bare et varmt, men også et hjertevarmende materialvalg. Spesiell langt infrarød (FIR) emitterende fôr støtter hundens restitusjon etter trening, og det kan også bidra til å forhindre skader ved å forbedre blodstrømmen og mikrosirkulasjonen.

Jakken er laget av 100 % vanntett stoff og sømmene er teipet for å sikre at hunden din holder seg tørr og komfortabel. Den smarte reflekterende overflaten gjør hunden din synlig i billykter. Den lyse reflekterende effekten sikrer at din beste venn forblir trygg samtidig som den ser stilig ut.

  • Svært reflekterende – ultimat sikkerhet under dårlige lysforhold!
  • 3M™ Thinsulate™ resirkulert isolasjon for varme.
  • FIR-fôr hjelper til med å varme opp musklene før trening og kan øke restitusjonen etterpå.
  • Hette – vanntett og varm hette forhindrer at vannet og kulden kommer inn gjennom halsbåndet, du kan også dekke til hundens ører.
  • Seleåpning med glidelås – juster plassering og størrelse på åpningen.
  • Justerbar hals, midje, rygglengde og benstropper – for individuell passform. Smarte justeringer er skjult for stil og sikkerhet.

For å bestemme størrelsen på PAIKKA-jakken, mål hundens rygg fra nakken til haleroten. Hvis hunden din er mellom to størrelser, anbefaler vi å velge den større størrelsen. Vær oppmerksom på at målene på størrelseskartet er de maksimale målene.

Materialer :

Ytterstoff : 90 % polyester, 10 % TPU.
Polstring : 100% polyester
Fôr : 55 % bomull, 37 % grafen, 8 % elastan

Vaskeanvisning :

Maskinvask, 30 grader, skånsom eller skånsom syklus. Vask med innsiden ut med lignende farger. Ingen blekemiddel, ingen kjemisk vask, ingen tørketrommel, ikke stryk eller bruk skyllemidler.

Størrelsesguide :

Se alle produkter fra Paikka