Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Paikka Visibility Raincoat Lite Leopard | 20 cm

Produktbeskrivelse

PAIKKA Visibility Raincoat Lite er et regndekken som holder hunden din tørr, varm og stilig ute på tur. Denne hundejakken og dens sømmer er 100 % vanntett for å sikre at hunden din holder seg tørr og komfortabel, selv i røft vær. Lite-versjonen av Paikka Visibility Raincoat er enklere å skylle ren etter en tur, og takket være praktisk nettingfôr tørker den raskt – du vil være klar for ditt neste eventyr på kort tid!

Den smarte reflekterende overflaten gjør hunden din synlig på mørke kvelder. Den lyse reflekterende effekten sikrer at din beste venn forblir trygg samtidig som den ser stilig ut. Jakken er laget av 100 % vanntett stoff og sømmene er teipet for å sikre at hunden din holder seg tørr og komfortabel. Dekkenet er lett å skylle ren etter en tur, og takket være praktisk nettingfôr tørker den raskt.

  • Svært reflekterende – ultimat sikkerhet under dårlige lysforhold!
  • Lett nettingfôr, perfekt også for varmere temperaturer.
  • Hette – vanntett og varm hette forhindrer at vannet og kulden kommer inn under halsbåndet, du kan også dekke til hundens ører.
  • Seleåpning med glidelås – juster plassering og størrelse på åpningen.
  • Justerbar hals, midje, rygglengde og benstropper – for individuell passform. Smarte justeringer er skjult for stil og sikkerhet.

Materiale :

Yttermateriale : 90 % polyester, 10 % TPU.
Fôr : 100 % polyester.

Vaskeanvisning :

Maskinvask, 30 grader, skånsom eller skånsom syklus. Vask med innsiden ut med lignende farger. Ingen blekemiddel, ingen kjemisk vask, ingen tørketrommel, ikke stryk eller bruk skyllemidler.

Størrelsesguide :

Se alle produkter fra Paikka