Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Paikka Visibility Raincoat Sort | 20 cm

Produktbeskrivelse

PAIKKA Visibility Raincoat er et regndekken som holder hunden din tørr, varm og stilig ute på tur. Denne hundejakken og dens sømmer er 100 % vanntett for å sikre at hunden din holder seg tørr og komfortabel, selv i røft vær. Fôret med en ullblanding som er designet for å holde hunden din varm. Ull er varm, selv om hunden skulle bli våt. Den er fukttransporterende og antibakteriell. Tilsetning av syntetiske stoffer til blandingen gir produktet mykhet og holdbarhet.

Den smarte reflekterende overflaten gjør hunden din synlig på mørke kvelder. Den lyse reflekterende effekten sikrer at din beste venn forblir trygg samtidig som den ser stilig ut.

  • Svært reflekterende – ultimat sikkerhet under dårlige lysforhold!
  • Hette – vanntett og varm hette forhindrer at vannet og kulden kommer inn under halsbåndet, du kan også dekke til hundens ører.
  • Seleåpning med glidelås – juster plassering og størrelse på åpningen.
  • Justerbar hals, midje, rygglengde og benstropper – for individuell passform. Smarte justeringer er skjult for stil og sikkerhet.

Materialer:

Skall: 90 % polyester, 10 % TPU.
Fôr: 70% akryl, 30% ull.

Vaskeanvisning :

Maskinvask, 30 grader, skånsom eller skånsom syklus. Vask med innsiden ut med lignende farger. Ingen blekemiddel, ingen kjemisk vask, ingen tørketrommel, ikke stryk eller bruk skyllemidler.

Størrelsesguide :

Se alle produkter fra Paikka