Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Paikka UV & Bug Shirt 25 cm

Produktbeskrivelse

Paikka UV & Bug Shirt beskytter hunden din mot blodsugende insekter og UV-stråler. Repeltec-behandlingen på skjorten reduserer bitt og landinger av mygg og flått. Det fasjonable Zebra-mønsteret er ikke bare for moro skyld. Moder natur var noen få skritt foran oss – sebrastriper antas å avskrekke bitende fluer. Stoffet er også behandlet for å tilby den høyeste UV-beskyttelsesstandarden mot UV-stråling.

UV&Bug-skjorten er ekstremt komfortabel. Designet og det elastiske stoffet gir fri bevegelse. 

- Repeltec-behandling – kraftig beskyttelse mot fluer, mygg og flått uten sprøytemidler.
- Insektsavvisende behandling varer hele produktets levetid.
- Maksimal solbeskyttelsesgrad UPF 50+.
- Vær oppmerksom på at denne typen mykt, lett og elastisk materiale ikke tåler for mye bruk. Funksjonene som gjør stoffet så behagelig, gjør det også mer utsatt for slitasje. Skjorten vil beskytte kjæledyret ditt i lang tid, så lenge du sørger for at den brukes med omhu.


For å bestemme størrelsen på PAIKKA-skjorten, mål hundens rygg fra nakken til haleroten. Hvis hunden din er mellom to størrelser, anbefaler vi å velge den større størrelsen. Vær oppmerksom på at målene på størrelseskartet er de maksimale målene.

Materialer: 92% polyester, 8% elastan.

Vedlikeholdsinstruksjoner:
Maskinvask, 30 grader, skånsom eller håndvask. Vask med innsiden ut med lignende farger. Ingen blekemiddel, ingen kjemisk vask, ingen tørketrommel, ikke stryk eller bruk skyllemidler. UV-beskyttelseseffekten kan reduseres etter 50 ganger vask.

Se alle produkter fra Paikka