Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Paikka Recovery Winter Shirt Pink Str 25

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Paikka Recovery Winter Shirt er en varmende genser med et skall av ull og infrarødt (FIR)-utstrålende fôr. PAIKKA Recovery Winter Shirt er den ultimate kombinasjonen av stil og funksjon. Denne hundegenseren er superbehagelig og en enkel løsning for hunden som trenger ekstra varme. En naturlig ullmiks holder hunden din varm og tørr, med fukttransporterende og antibakterielle egenskaper. Ullen regulerer kroppstemperaturen naturlig og varmer selv om den skulle bli våt. Ved å legge til syntetisk materiale i blandingen, blir fôret mykere og får økt holdbarhet.

PAIKKA fokuserer på helse og restitusjon, og anser enhver hund verdt samme omsorg og kunnskap som profesjonelle idrettsutøvere. Derfor er Recovery Raincoat utstyrt med et infrarødt (FIR)-emitterende fôr som bidrar til hundens restitusjon etter trening. Det kan også hjelpe med å forebygge skader ved å forbedre blodflyten og mikrosirkulasjonen. *

  • Ullmiks for varme
  • FIR-fôr hjelper med å varme opp musklene før trening og bidrar til restitusjonen etter
  • Designet og det elastiske stoffet tillater fri bevegelse, til tross for at plagget dekker alle store muskler
  • Sømmene er flate, hvilket gir beste mulige komfort for å tilfredsstille selv de mest sensitive hundene
  • Justerbar halsåpning og benbånd - for individuell passform

Størrelsesguide :

Se bilde

Spesifikasjoner:

Skall: 90 % polyester, 10 % TPU

Fôr: 55 % bomull, 37 % grafen, 8 % elastan

Vaskeanvisning: Vask forsiktig for hånd. Eksklusivt vaskemiddel for ull anbefales. Ikke bruk blekemiddel, ikke tørrrens, ikke tørketrommel, ikke stryk og ikke bruk tøymykner.

Designet i Helsingfors, Finland.

Produsert i Kina

* FIR-stoff brukt på PAIKKA-produkter er nøye testet for sine egenskaper (FIR-strålingsegenskaper, antibakteriell funksjon, fuktighetsabsorpsjon, dissipasjon av statisk elektrisitet, UV-absorpsjon og kjemisk sikkerhet, dvs. standard 100 av OEKO-TEX). Merk at PAIKKA baserer sin antakelse på mulige biologiske effekter av FIR-stoff på forskningsmaterialer tilgjengelig på FIR-tekstiler på menneskekroppen.

Se alle produkter fra Paikka