Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

NorskDyrehelse Kosttilskudd Sport 270 g

Pris: 299,-
Utsolgt
Velg variant
Produktbeskrivelse

NorskDyrehelse Kosttilskudd Sport er et aminosyretilskudd til hunder som trener mye og har behov for ekstra proteiner.

Sport fra NorskDyrehelse er et ypperlig kosttilskudd til hunder som trener hardt eller er i ekstra mye aktivitet. Hunder som trener hardt har vanskelig for å få i seg nok aminosyrer (proteiner) fra kun tørrfôret og må gjerne få ekstra kjøtt utenom for å dekke proteinbehovet. Hunder med et større proteinbehov enn vanlig er oftest hunder som skal prestere over tid, gjerne jakthunder under jaktsesong, redningshunder, konkurransehunder og hunder som svømmer mye, men også tisper under løpetid har et større proteinnivå enn vanlig. Sport er et supert kosttiskudd med nok aminosyrer til å dekke proteinbehovet hos disse hundene uten å måtte fôre dem ekstra og risikere tap av muskelmasse.

Kosttilskuddet Sport inneholder MSM, C-vitamin, Aminosyrene l-glutamin, Beta-alanin, l-arginin, BCAA 2:1:1, Leucin, Isoleucin og Valin.

  • MSM er en organisk svovelforbindelse man finner i plante- og dyreorganismer. Kroppen bruker denne svovelblandingen til å bl.a. skape nye celler og reparere gamle celler. Ved mangel på svovel kan hunden få leddplager, sirkulasjonsforstyrrelser og slakt bindevev. Ved MSM-tilskudd i kosten fyller du på hundens svovellager og du kan få en kvikkere, smidigere hund med raskere restitusjonstid.
  • C-vitamin har mange fordeler og bidrar først og fremst til immunforsvarets normale funksjon og en normal energiomsetning. C-vitamin bidrar også til normal kollagendannelse som spiller en viktig rolle for blodkarets, beinstammens og bruskets normale funksjon. I tillegg hjelper C-vitamin med å beskytte cellene mot oxidativ stress.
  • Aminosyrer er rene byggeklosser i proteinet og livsnødvendige for hunden. De kan ikke lagres i kroppen slik som f.eks. fett kan, og må derfor tilføres i kosten jevnlig. Hunden trenger aminosyrer for å bli kvikkere og sterkere, og spesielt for å ikke tape muskelmasse.

 

NB! Skal ikke erstatte vanlig protein-rik kost.

 

Dosering:
Blandes inn med maten to ganger til dagen. Måleskje medfølger i boksen.

Hund opptil 10 kg 1 måleskje Boksen holder i ca. 134 dager
Hund mellom 10-20 kg To måleskjeer Boksen holder i ca. 67 dager
Hund mellom 20-30 kg Tre måleskjeer Boksen holder i ca. 45 dager
Hund 30 kg + Fire måleskjeer Boksen holder i ca. 33 dager

 

Innhold pr 1 måleskje a 2,15 g (2ml):
MSM 750 mg
L-Glutamin 500 mg
Beta-Alanin 250 mg
L-Arginin 250 mg
BCAA 2:1:1 250 mg
C-vitamin 15 mg

Se alle produkter fra NorskDyrehelse
Innhold og ingredienser

Ingredienser: MSM (Metylsulfonylmetan), L-Glutamin, Beta-Alanin, L-Arginin, BCAA 2:1:1 (Leucin, Isoleucin,Valin), Vitamin-C (kalciumascorbat)